Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Error #6 on framaroot only get Aragon exploit

OP willsnotes

9th April 2014, 09:58 PM   |  #1  
willsnotes's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I've looked through the thread and not found an answer to my problem I don't have a pc but I want to root but framaroot gives me error 6 any answer would be greatly appreciated
Please help me get rooted I never had this problem with rooting before
Thanks everyone
9th April 2014, 10:46 PM   |  #2  
mlock420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 302
 
772 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Sorry I might not be of any help but if you have a note 3 rooting requires a computer... Frama root won't work

Sent from my SM-N900T using xda app-developers app
9th April 2014, 11:10 PM   |  #3  
willsnotes's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
And I'm running kitkat I saw people root the note 3 with framaroot I thought maybe I'm just missing something


the note 3
9th April 2014, 11:18 PM   |  #4  
mlock420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 302
 
772 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by willsnotes

And I'm running kitkat I saw people root the note 3 with framaroot I thought maybe I'm just missing something


the note 3

Oh see I'm still on jelly bean sorry dude hope somebody gives an answer.... By the way you'll have to give great detail on what your current setup is because the moderators might get a Lil pissed or just plain ignore your question... Trust me they've told me lol

Sent from my SM-N900T using xda app-developers app
9th April 2014, 11:22 PM   |  #5  
willsnotes's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I'm running stock everything 4.4.2 I hope I don't get ignored I really do need the help as it's increasingly aggravating me but thank you for the reply

the note 3
10th April 2014, 12:02 AM   |  #6  
toastido's Avatar
Senior Member
Flag Huntsville, AL
Thanks Meter: 598
 
696 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
You need a PC to root.

Sent from my leanKernel 2.3 powered stock 4.4.2 SM-N900T
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes