Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Error #6 on framaroot only get Aragon exploit

OP willsnotes

9th April 2014, 09:58 PM   |  #1  
willsnotes's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I've looked through the thread and not found an answer to my problem I don't have a pc but I want to root but framaroot gives me error 6 any answer would be greatly appreciated
Please help me get rooted I never had this problem with rooting before
Thanks everyone
9th April 2014, 10:46 PM   |  #2  
mlock420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 302
 
782 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Sorry I might not be of any help but if you have a note 3 rooting requires a computer... Frama root won't work

Sent from my SM-N900T using xda app-developers app
9th April 2014, 11:10 PM   |  #3  
willsnotes's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
And I'm running kitkat I saw people root the note 3 with framaroot I thought maybe I'm just missing something


the note 3
9th April 2014, 11:18 PM   |  #4  
mlock420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 302
 
782 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by willsnotes

And I'm running kitkat I saw people root the note 3 with framaroot I thought maybe I'm just missing something


the note 3

Oh see I'm still on jelly bean sorry dude hope somebody gives an answer.... By the way you'll have to give great detail on what your current setup is because the moderators might get a Lil pissed or just plain ignore your question... Trust me they've told me lol

Sent from my SM-N900T using xda app-developers app
9th April 2014, 11:22 PM   |  #5  
willsnotes's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I'm running stock everything 4.4.2 I hope I don't get ignored I really do need the help as it's increasingly aggravating me but thank you for the reply

the note 3
10th April 2014, 12:02 AM   |  #6  
toastido's Avatar
Senior Member
Flag Huntsville, AL
Thanks Meter: 661
 
729 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
You need a PC to root.

Sent from my leanKernel 2.3 powered stock 4.4.2 SM-N900T
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes