Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,072 Members 46,934 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Remapping Recent Apps to Search.

Tip us?
 
Elizle
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Mar 2008
Location: Terre Haute
Default [Q] Remapping Recent Apps to Search.

Is there a way that I can get my search button back? I would like to change the recent apps button to a search button.
PHONES!!!
 
kremer4
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 110
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by Elizle View Post
Is there a way that I can get my search button back? I would like to change the recent apps button to a search button.
Check Xposed Sense 6 toolbox or Xposed Gravity Box KK
 
andrewnelson
Old
#3  
Account currently disabled
Thanks Meter 23
Posts: 384
Join Date: Feb 2014
Location: Dhaka
That's a stock system setting now. Settings -> Display, Gestures & Buttons -> Recent Apps.
 
Abe21599
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 138
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by andrewnelson View Post
That's a stock system setting now. Settings -> Display, Gestures & Buttons -> Recent Apps.
do you have a verizon M8? that's not in the settings...
 
Elizle
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Mar 2008
Location: Terre Haute
Quote:
Originally Posted by kremer4 View Post
Check Xposed Sense 6 toolbox or Xposed Gravity Box KK
Where can I get that? I see Xposed Sense 5 toolbox, but not 6. Is it something I can get in the google play store, or do I have to get an apk somewhere? I just got S-Off, so I'm trying to fix this issue now. Other than that and the Verizon bloat, this phone is perfect.
PHONES!!!
 
Elizle
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Mar 2008
Location: Terre Haute
Ok, I got Xposed Framework installed, but the latest version of Sense Toolbox is for 5 and crashes instantly when I try to run it. Gravity Box says it's for AOSP roms, so I'm doubting it would work.
PHONES!!!
 
wtoj34
Old
#7  
wtoj34's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 149
Posts: 608
Join Date: Jan 2012
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by Elizle View Post
Ok, I got Xposed Framework installed, but the latest version of Sense Toolbox is for 5 and crashes instantly when I try to run it. Gravity Box says it's for AOSP roms, so I'm doubting it would work.
Sense 6 toolbox has been posted all around these forums shouldn't be hard to find

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
If I help any one any where at any time, please let me know by clicking thanks!
Current devices: HTC ONE M8, Galaxy Nexus, Motorola Xoom Former devices: Droid X2, Droid Charge, Note 2,
 
Elizle
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Mar 2008
Location: Terre Haute
Quote:
Originally Posted by wtoj34 View Post
Sense 6 toolbox has been posted all around these forums shouldn't be hard to find

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
Derp. I left out xposed from the search and it was the first result. I'll probably wait until I install Skyfall to try it. I'm sick of the Verizon apps reinstalling themselves after I delete them with root explorer.
PHONES!!!
 
andrewnelson
Old
#9  
Account currently disabled
Thanks Meter 23
Posts: 384
Join Date: Feb 2014
Location: Dhaka
Settings -> Display, Gestures & Buttons -> Recent Apps.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes