Post Reply

[Q] Rogers locked SGH-I527M bootloader. (download mode)

OP 4329Jomel

5th January 2014, 03:01 AM   |  #1  
4329Jomel's Avatar
OP Junior Member
Flag The Pas
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Has anyone rooted the sgh-i527m from Rogers and run into trouble by not being able to boot into download mode?

This is my second Galaxy Mega i've tried to boot into download mode via holding the volume down + home + power key. Really would like to have access to TWRP or CWR to back up systems.

A friend on this form has said that Telus models have no issues booting into downloads but would be interest to know if a Rogers owner is running into the same issues. Is it possible that Rogers lock there sgh-i527m like AT&T sgh-i527
16th January 2014, 11:35 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
i have the same phone. it does go into download mode but the screen is blank. i just make sure odin is running when i do it. it will have com 2 or what ever come green and connect
19th January 2014, 08:05 PM   |  #3  
magicninja's Avatar
Senior Member
Flag Brampton
Thanks Meter: 27
 
286 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
I have to same phone and haven't a problem.....rooted and running custom ROM.

Sent from my GT-I9205 using xda app-developers app
19th January 2014, 09:14 PM   |  #4  
starmaster10's Avatar
Senior Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 242
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
The i527m version does not have a locked bootloader and rooting, installing recovery, and installing custom roms all will work as mentioned in the posts above.

Sent from my SGH-I527M Mega 6.3
10th April 2014, 09:44 AM   |  #5  
Frezi Evan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
376 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by enegizer07

i have the same phone. it does go into download mode but the screen is blank. i just make sure odin is running when i do it. it will have com 2 or what ever come green and connect

Yes. You can see it also. But did you know i527m does not have rooting system. it may be show you blank for this reason..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes