Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] I9500 - CF-Root didn't work

OP nirfun

9th April 2014, 08:46 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hi,

I tried to root my I9500 device but the device left on "downloading" mode.
After a while I reboot it manually and there's no root installed.

Any ideas what did I do wrong?

this is the Odin log:
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
<ID:0/016> Added!!

thanks
9th April 2014, 06:05 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
anstriam also
Quote:
Originally Posted by nirfun

Hi,

I tried to root my I9500 device but the device left on "downloading" mode.
After a while I reboot it manually and there's no root installed.

Any ideas what did I do wrong?

this is the Odin log:
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
<ID:0/016> Added!!

thanks

Which andriod version you are using, 4.2.2?

If yes, you need Odin 1.85.
9th April 2014, 09:41 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Android 4.2.2

I don't know if it is related but I turned off developer options and tried again and it worked like a charm

BTW, I used Odin3-v3.07.exe
Last edited by nirfun; 9th April 2014 at 10:50 PM.
10th April 2014, 04:43 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by nirfun

Android 4.2.2

I don't know if it is related but I turned off developer options and tried again and it worked like a charm

BTW, I used Odin3-v3.07.exe

I also have no idea what is related.
Anyway, good to know you could make it
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes