FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

Tethering on 24A

2,968 posts
Thanks Meter: 437
 
By rfarrah, Senior Member on 10th April 2014, 04:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I posted this question in the ROM thread that I'm running, but thought I'd post it in Help/Troubleshooting as well:

After upgrading to 24A, we lost the ability to tether - fails provisioning check. Anybody run across a fix/mod/work around?
 
 
10th April 2014, 04:20 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Not trying to be rude, but how hard did you search?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2706371
The Following User Says Thank You to MetalMan2 For This Useful Post: [ View ]
10th April 2014, 04:26 PM |#3  
rfarrah's Avatar
OP Senior Member
Flag OKC
Thanks Meter: 437
 
More
Quote:
Originally Posted by MetalMan2

Not trying to be rude, but how hard did you search?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2706371

Apparently not hard - or thorough - enough. Will give that a shot. Thanks!
10th April 2014, 04:33 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Also if you go into the Malladus instructions (saw your post that you're running Malladus) you would see this in the instructions page:

Quote:
Originally Posted by okibi

FAQs:
Q. Does Mobile Hotspot report anything to Verizon?
A. No, it has been hacked. If you get a Force Close, just go back into it and change either Name or Password and hit save. It will start automatically and work fine.

The Following User Says Thank You to MetalMan2 For This Useful Post: [ View ]
10th April 2014, 04:56 PM |#5  
rfarrah's Avatar
OP Senior Member
Flag OKC
Thanks Meter: 437
 
More
Quote:
Originally Posted by MetalMan2

Also if you go into the Malladus instructions (saw your post that you're running Malladus) you would see this in the instructions page:

Thanks again. I changed the name and removed encryption and it works.
10th April 2014, 05:09 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
I'm on Malladus 2.0, and haven't tried wifi tethering yet, but glad to hear it works
I know BT tethering works, and will try USB tether soon as well.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes