WhatsApp Decides to Protect Your Data

When Facebook bought WhatsApp for the absurdly large sum of $19bn back in February, they took the tech … more

Bring Back LTE on the Google Nexus 4 Running Lollipop

One of the predecessors of the latest, largest, and greatest Gooogle Nexus 6(theGoogle … more

Google Maps, My Maps, YouTube, Androidify, Slides, Music Updated–Here’s What’s New

In the last few weeks, Google has been … more

SuperSU BETA: Root Android Lollipop on Stock Kernel

Up until now, if you wanted to get root on Android 5.0, you needed to flash a modified … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Tethering on 24A

OP rfarrah

10th April 2014, 05:03 PM   |  #1  
rfarrah's Avatar
OP Senior Member
Flag OKC
Thanks Meter: 337
 
2,717 posts
Join Date:Joined: May 2008
I posted this question in the ROM thread that I'm running, but thought I'd post it in Help/Troubleshooting as well:

After upgrading to 24A, we lost the ability to tether - fails provisioning check. Anybody run across a fix/mod/work around?
10th April 2014, 05:20 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
116 posts
Join Date:Joined: May 2012
Not trying to be rude, but how hard did you search?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2706371
The Following User Says Thank You to MetalMan2 For This Useful Post: [ View ]
10th April 2014, 05:26 PM   |  #3  
rfarrah's Avatar
OP Senior Member
Flag OKC
Thanks Meter: 337
 
2,717 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by MetalMan2

Not trying to be rude, but how hard did you search?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2706371

Apparently not hard - or thorough - enough. Will give that a shot. Thanks!
10th April 2014, 05:33 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
116 posts
Join Date:Joined: May 2012
Also if you go into the Malladus instructions (saw your post that you're running Malladus) you would see this in the instructions page:

Quote:
Originally Posted by okibi

FAQs:
Q. Does Mobile Hotspot report anything to Verizon?
A. No, it has been hacked. If you get a Force Close, just go back into it and change either Name or Password and hit save. It will start automatically and work fine.

The Following User Says Thank You to MetalMan2 For This Useful Post: [ View ]
10th April 2014, 05:56 PM   |  #5  
rfarrah's Avatar
OP Senior Member
Flag OKC
Thanks Meter: 337
 
2,717 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by MetalMan2

Also if you go into the Malladus instructions (saw your post that you're running Malladus) you would see this in the instructions page:

Thanks again. I changed the name and removed encryption and it works.
10th April 2014, 06:09 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
116 posts
Join Date:Joined: May 2012
I'm on Malladus 2.0, and haven't tried wifi tethering yet, but glad to hear it works
I know BT tethering works, and will try USB tether soon as well.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes