FORUMS

[Q] notification alert problem in mdual c2004

137 posts
Thanks Meter: 44
 
By rsrishabh, Senior Member on 10th April 2014, 07:20 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
i crossflashed ftf of c2004 i.e jb 4.3 unbranded generic brazil on my c1904 ,, but there is a problem that when notifications or any message comes the phone didnt alert no sound just show led.. i think its a bug. if u know the procedure to make it work please help me out.
 
 
10th April 2014, 09:01 PM |#2  
mbc07's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 608
 
Donate to Me
More
So, why you crossflashed Xperia M dual firmware in Xperia M single SIM if both models are on Android 4.3 now?
11th April 2014, 09:41 AM |#3  
rsrishabh's Avatar
OP Senior Member
Flag Ghaziabad
Thanks Meter: 44
 
More
Quote:
Originally Posted by mbc07

So, why you crossflashed Xperia M dual firmware in Xperia M single SIM if both models are on Android 4.3 now?

because its a for c2004 and mine is c1904 so when i flashed jb 4.3 its for only c1905 and whenever i flash anything with cwm i got the error of STATUS 7 and install aborted.. thats why i crossflashed and now after flashing everything is fine and my push notification is also working by insatalling a xposed module for seprate ringtone for both ringtome and notification.. and now everything working perfect now.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes