Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Gt-I8190 partitionning lost. Please HELP

OP kstk

10th April 2014, 11:36 PM   |  #21  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by tys0n

You still got that FactoryApp popup on screen?
Are you rooted?
Can you enter recovery? If so, what recovery do you have?

Still got the popup, not rooted, cannot go in recovery, only in download.
After i got it back today, it doesn't even connect to the pc anymore
11th April 2014, 12:47 AM   |  #22  
tys0n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1,256
 
1,982 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by kstk

Still got the popup, not rooted, cannot go in recovery, only in download.
After i got it back today, it doesn't even connect to the pc anymore

You need root to fix any of the problems, but you won't be able to root it without connection to computer.
Try to re-install samsung usb drivers. Uninstall kies first if you got it installed.
Reboot computer, open odin as admin, turn the phone in download mode and connect to usb.
Try different ports if it doesn't get detected. Try another cable.
11th April 2014, 09:24 AM   |  #23  
Member
Thanks Meter: 8
 
63 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
it seems to be a write-protection memory issue or something like that.
try to reflash using odin 1.85 and original usb cable that came in the box.
11th April 2014, 10:09 AM   |  #24  
tys0n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1,256
 
1,982 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by HMIDA92

it seems to be a write-protection memory issue or something like that.
try to reflash using odin 1.85 and original usb cable that came in the box.

Try with Odin3.04 or 3.07.

Sent through time and space from my s3mini/CM11
11th April 2014, 02:55 PM   |  #25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by tys0n

Try with Odin3.04 or 3.07.

I cannot try anything at the moment, as it won't connect to the pc. I tried installing the drivers again, i even tried on different computers and different cables. It doesn't see it as hardware anymore, but usb cable still charges the battery. I don't know what they have done to it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes