FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[Q] Anyway for Asphalt 8:Airbone to run on High/Medium settings in XMS 4.3 Stock??

8 posts
Thanks Meter: 0
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Asphalt 8 runs well on my XMS 4.3 (Stock, Rooted,UB) with GL2SD. But it seems that i can't manually select the medium or high settings. These options are blacked out. There is not too much detail and motion blur in the default settings i.e. Very Low and Low. The build.prop trick doesn't work.
 
 
11th April 2014, 06:14 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Thumbs up GL tools
Download and install gl tools from the attachement !
click on 'enable custom setting for this app' and then 'fake gpu info' !
then choose adreno320!
minimize gl tools and open asphalt 8 .....then u'll probably be able to play it in high graphics!
Attached Files
File Type: apk GLTools107XDA.apk - [Click for QR Code] (1.83 MB, 117 views)
Last edited by KayDe2797; 11th April 2014 at 06:18 PM.
The Following User Says Thank You to KayDe2797 For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 09:07 AM |#3  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 264
 
More
WRONG SECTION

Sent from my C2004 using xda app-developers app
12th April 2014, 11:07 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by KayDe2797

Download and install gl tools from the attachement !
click on 'enable custom setting for this app' and then 'fake gpu info' !
then choose adreno320!
minimize gl tools and open asphalt 8 .....then u'll probably be able to play it in high graphics!

not working on xm
13th April 2014, 06:34 AM |#5  
zeyad xu's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 202
 
More
Quote:
Originally Posted by adj1017

not working on xm

i have an m dual and i play on high w/o modifying anything
13th April 2014, 08:21 AM |#6  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by zeyad xu

i have an m dual and i play on high w/o modifying anything

maybe you have the latest version.does it lag? cause others say it lags
when they update to the latest version
14th April 2014, 03:09 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by KayDe2797

Download and install gl tools from the attachement !
click on 'enable custom setting for this app' and then 'fake gpu info' !
then choose adreno320!
minimize gl tools and open asphalt 8 .....then u'll probably be able to play it in high graphics!

No it doesn't work mate.. settings remain the same
14th April 2014, 04:55 PM |#8  
ansebovi's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 1,043
 
More
i can use high in latest asphalt version 1.3.01 using XMD android 4.3....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-14-21-22-46.png
Views:	144
Size:	192.7 KB
ID:	2685957   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-14-21-21-33.jpg
Views:	134
Size:	44.7 KB
ID:	2685958   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-14-21-20-25.jpg
Views:	116
Size:	47.7 KB
ID:	2685959  
The Following User Says Thank You to ansebovi For This Useful Post: [ View ]
15th April 2014, 12:39 AM |#9  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Evil-Droid

No it doesn't work mate.. settings remain the same

download the latest version it will solve your problem
16th April 2014, 07:33 PM |#10  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 264
 
More
I have a locked bootloader rooted c2004 firmware. I have 1 gb internal and 32 gb external. This game is 1.5 gb. So is there anyway at all to download this game directly onto my sd card. because i only have 1 gb, i cannot download onto my internal memory then transfer. So is there any fix for my problem?

Sent from my C2004 using xda app-developers app
21st April 2014, 10:02 AM |#11  
Senior Member
Flag warangal, Telangana
Thanks Meter: 30
 
More
reply
Quote:
Originally Posted by paper13579

I have a locked bootloader rooted c2004 firmware. I have 1 gb internal and 32 gb external. This game is 1.5 gb. So is there anyway at all to download this game directly onto my sd card. because i only have 1 gb, i cannot download onto my internal memory then transfer. So is there any fix for my problem?

Sent from my C2004 using xda app-developers app

use GLtoSD
Last edited by syedafzal.shah; 21st April 2014 at 10:09 AM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes