FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Dropped phone, now no signal

17 posts
Thanks Meter: 0
 
By Built350camaro, Junior Member on 11th April 2014, 04:57 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Yeah so I dropped my phone down the stairs and it destroyed the screen. So I bought a replacement and everything works now again except I have no service. It says Network unkown, signal -113, unknown mobile network typer, and out of service service state.

HELP!!! lol

thanks
 
 
11th April 2014, 05:00 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Have you taken it back apart and checked the antenna connection yet?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
11th April 2014, 05:06 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
yeah everything is hooked up, even took it BACK apart twice to make sure, the antenna goes up the right side to a board that looks like it connects to the removable piece at the top, it is plugged into the main board, even unplugged it and replugged it.
11th April 2014, 04:15 PM |#4  
audit13's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 2,111
 
More
Does your phone show the correct imei? Defective sim card? Defective sim reader?
11th April 2014, 06:24 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yeah the IMEI is correct, the sim card works in my other phone. Any way to test the sim reader? It shows the correct phone number, and it will load my contacts.
11th April 2014, 07:21 PM |#6  
audit13's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 2,111
 
More
I'm not sure how you can test the SIM reader. I was just listing a couple of things that may be causing the problem.
11th April 2014, 10:08 PM |#7  
codemonkey98's Avatar
Senior Member
Flag Pensacola, FL
Thanks Meter: 60
 
More
It is possible that your ribbon is not seated well. Have you checked that?
12th April 2014, 04:12 AM |#8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Which ribbon? I am pretty sure I plugged them all back in.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes