Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] S-View stopped working after rooting and removing a couple of bloats

OP rukna

12th April 2014, 07:43 AM   |  #11  
OP Member
New Jersey
Thanks Meter: 0
 
38 posts
Join Date:Joined: Oct 2004
Quote:
Originally Posted by tranbeelze

Turn off your device, reboot again and sview will work. I see that sview (fake one) doesn't work when we restart untill turn it off

@tranbeelze It worked the first time but after the phone died with no battery, turning it off and then restarting doesn't help anymore. Is there another trick that I need to do to make it work?
12th April 2014, 08:52 AM   |  #12  
Senior Member
Flag Zagazig
Thanks Meter: 28
 
214 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
U need to install s view all cover but u need xposed firsr

Sent from my SM-N9005 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1397285562658.jpg
Views:	46
Size:	76.6 KB
ID:	2681500  
The Following User Says Thank You to sehooo For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 09:22 AM   |  #13  
OP Member
New Jersey
Thanks Meter: 0
 
38 posts
Join Date:Joined: Oct 2004
Yep, that seems to help (For now?). Sent an official "thanks" your way as well.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes