FORUMS

Top Forum Discussions

Smart remote app

1,096 posts
Thanks Meter: 162
 
By simacca, Senior Member on 12th April 2014, 01:17 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anyone know how to get it to work with a sky box before I remove the app from my phone?

Thanks

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
 
12th April 2014, 07:33 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
you set it up after the tv, it asks you what you use to receive a signal. if you select set top boy it should give you the option to select BSKYB
12th April 2014, 09:21 AM |#3  
simacca's Avatar
OP Senior Member
Flag Kent, uk
Thanks Meter: 162
 
More
Yeah, chose bskyb, then it asked for my TV, but I have one of those no brand tvs and couldn't find it. I only want to control my sky box. Not bothered about TV.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
12th April 2014, 11:56 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Just sent your tv up as you would and then say it worked it'll allow you to sort your sky box.
The Following User Says Thank You to Strachdan For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 02:05 PM |#5  
simacca's Avatar
OP Senior Member
Flag Kent, uk
Thanks Meter: 162
 
More
That worked. Thanks.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
12th April 2014, 02:13 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Get the sky+ app it's much better with it. Use smart remote for TV on off only

Sent from my SM-G900F using xda app-developers app
12th April 2014, 02:16 PM |#7  
simacca's Avatar
OP Senior Member
Flag Kent, uk
Thanks Meter: 162
 
More
Quote:
Originally Posted by hetalmp

Get the sky+ app it's much better with it. Use smart remote for TV on off only

Sent from my SM-G900F using xda app-developers app

Yeah I have the sky+ app. I just wanted to see what smart remote was all about.

I like the way the basic remote controls are on the lock screen.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes