Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,823 Members 41,928 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Download Booster

Tip us?
 
riotdog7
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 75
Join Date: Oct 2010
Default Download Booster

Wonder if Verizon will disable the Download Booster...

Sent from my SM-N900V using xda app-developers app
 
jagrave
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 316
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by riotdog7 View Post
Wonder if Verizon will disable the Download Booster...

Sent from my SM-N900V using xda app-developers app
Looks like they did:
http://www.droid-life.com/2014/04/10...oster-feature/

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
 
riotdog7
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 75
Join Date: Oct 2010
Hope that it gets root access quick. Maybe a custom rom could add the feature back to the phone

Sent from my SM-N900V using xda app-developers app
 
mrbracht
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 182
Posts: 597
Join Date: Oct 2010
Location: Mankato, MN

 
DONATE TO ME
If there is root. It is possible im sure. They ported the new TouchWiz ui to the s4 last month with the circle settings.

Sent from my HTC M8, Verizon style.
 
Lodaserves
Old
#5  
Lodaserves's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 210
Join Date: Apr 2014
does the link working?
 
csimms
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Aug 2012
use nova launcher go to set up shortcut under settings find download booster it is there and works!!!

Sent from my SM-G900V using xda app-developers app
 
Lodaserves
Old
#7  
Lodaserves's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 210
Join Date: Apr 2014
Hmm let me try this i hope it works.
 
joderme
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 251
Posts: 380
Join Date: Jun 2010

 
DONATE TO ME
It's there but it doesn't work.
 
bsweetness
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 145
Posts: 671
Join Date: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by joderme View Post
It's there but it doesn't work.
Yeah, it doesn't work. It's just like Blocking Mode when the S3 was originally released. You could find it and turn it on in a similar way, but it didn't actually do anything when turned on (even though the icon was displayed in the task bar just like it is for this).
Current lineup: Galaxy S5, iPhone 5S, Note 10.1 (2014), iPad Mini

Previous smartphones: Note 3, HTC One, Note 2, Galaxy S3, One X, RAZR MAXX, Galaxy Nexus, Rezound, Note, iPhone 4S, Bionic, Stratosphere, Charge, Vitality, Incredible 2, Thunderbolt, Palm Pixi Plus, Droid 3, Fascinate, Incredible, Droid Pro, Droid 2 Global, Droid X, Droid, Treo Pro, Touch Pro 2, Touch Pro, Q9m, XV6800, XV6900

Previous tablets: Note 8, Nexus 7, TF300, Evo View, Transformer Prime, TF101, Thrive, gTablet
 
joderme
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 251
Posts: 380
Join Date: Jun 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bsweetness View Post
Yeah, it doesn't work. It's just like Blocking Mode when the S3 was originally released. You could find it and turn it on in a similar way, but it didn't actually do anything when turned on (even though the icon was displayed in the task bar just like it is for this).
Yup the GN2 was the same way. It required extensive code to get it working right due to the integration with TouchWiz. I am hoping this might be quite a bit simpler.

I am going to compare the t-mobile code and the vzw code to see the differences.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes