Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HTC One (M7) Firmware help required

OP Matthewg780

12th April 2014, 09:32 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello,

So I bought a HTC One a couple months back, it came with a custom ROM installed on it (Xposed I think)
I want to get back to the original firmware, but I need some help in doing that.

Much appreciated:3
12th April 2014, 10:55 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Matthewg780

Hello,

So I bought a HTC One a couple months back, it came with a custom ROM installed on it (Xposed I think)
I want to get back to the original firmware, but I need some help in doing that.

Much appreciated:3

Without knowing the carrier and update the phone is on, we're flying blind trying to help. Xposed is a special app, and not the rom itself. Please go to Settings > About Phone > Software Info and let us know the Build Version and original carrier (or if it is an unlocked International model).
12th April 2014, 11:03 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Without knowing the carrier and update the phone is on, we're flying blind trying to help. Xposed is a special app, and not the rom itself. Please go to Settings > About Phone > Software Info and let us know the Build Version and original carrier (or if it is an unlocked International model).

It says "Android Revolution 12.2 HD" also my phone is locked to EE, sorry I forgot to say:3
12th April 2014, 11:13 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Matthewg780

It says "Android Revolution 12.2 HD" also my phone is locked to EE, sorry I forgot to say:3


Gotcha. Alright, well in my experience, the ARHD series of roms are pretty solid, but if you want to get back to stock then you will need to use the RUU from EE. You should be able to find everything you need from here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2541082
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes