Post Reply

[REQ] 2g/3g toggle for i9505

12th April 2014, 11:58 AM   |  #1  
abdyasar's Avatar
OP Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 12
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
Hi all. I am using Omega v 28 on my i9505 and my 3g signal is a bit weak. i want yo change it with one button. Can you give me advice???
13th April 2014, 12:30 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 181
 
920 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Red face
Quote:
Originally Posted by abdyasar

Can you give me advice???

Hi, of course, this is for what we are: to help lazies with trivia.
So, my young padawan, learn carefully that:
1. you have to go to XDA rules
2. You have to read it
3. you have to ask someone adult to explain it to you.
After that, you'll be able to distinguish between the General and Q&A sections.

Now, your problems. After many years of meditations in the galaxy far, far away, master Yoda helped Obi-Wan to find not existing planet.
Your toggle switch is smaller, and you can find it HERE

Learn patiently the paths of the Force, and next time maybe you'll be able to help yourself...

P.S. Personally I think that a person who's unable to search in Google first is not able to use correctly ANY phone above the Nokia1100, but nowadays parents are giving their kiddos strange gifts...
The Following 2 Users Say Thank You to spamtrash For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank