FORUMS

Xperia play black screen

156 posts
Thanks Meter: 31
 
By eman2001, Senior Member on 11th April 2014, 06:47 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello,

I just bought GTA Vice city and when I launch the app all i see is a black screen but i can hear the app running in the background and the ,music playing, this really frustrates me as i cant see anything but the game is running. My xperia play is running on 2.3.7 firmware. All the other apps are fine. Any help would be appreciated
 
 
12th April 2014, 03:05 AM |#2  
darkharbinger81's Avatar
Senior Member
Flag Iowa home of Slipkknot
Thanks Meter: 554
 
More
Quote:
Originally Posted by eman2001

Hello,

I just bought GTA Vice city and when I launch the app all i see is a black screen but i can hear the app running in the background and the ,music playing, this really frustrates me as i cant see anything but the game is running. My xperia play is running on 2.3.7 firmware. All the other apps are fine. Any help would be appreciated

Next time it does it hit the home button the reopen the game might take a couple of tries but that how mine is and that's what I do to get it to load

Sent from my ADR6300 using xda app-developers app
13th April 2014, 03:59 PM |#3  
CriGiu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 550
 
More
Quote:
Originally Posted by darkharbinger81

Next time it does it hit the home button the reopen the game might take a couple of tries but that how mine is and that's what I do to get it to load

Sent from my ADR6300 using xda app-developers app

I get what you mean, but I think ist's a kernel issue in his case (480p kernels have always had problems with gta games on my phone), so he should try using a 720p kernel IMO

Inviato dal mio R800i con Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to CriGiu For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes