Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,192 Members 37,692 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Cannot enter recovery CWM (doomlord kernel)

Tip us?
 
5iiiii
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jan 2012
Arrow [Q] Cannot enter recovery CWM (doomlord kernel)

So I've unlocked my phone and flashed the newest kernel with cwm recovery from doomlord. like described in here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2620794

I'm only able to enter recovery mode during the first boot right after the flashing of the kernel via fastboot. only that time the led will turn pink.
after that, the volume up + power button method does not work for me nor will the led turn pink again during boot.
Via adb it also dosn't work because my device is not recognized. Software methods like "restart in recovery mode" in "rom manager" also do not work.

beside that, i have no write access to the system partition. making root (wich is working) useless for me.

so what am i doing wrong?
 
XperienceD
Old
#2  
XperienceD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,391
Posts: 7,277
Join Date: Jul 2010
Location: Here =)
Quote:
Originally Posted by 5iiiii View Post
the volume up + power button method does not work for me
You just press Vol+.
Quote:

[ how to enter recovery ]

when you see the Sony logo and the LED light turns pink/amber/orange keep tapping/pressing VOLUME UP key
 
5iiiii
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by XperienceD View Post
You just press Vol+.
you mean during boot? so first power off then power on and then volume up?!
nope, doesn't work
 
5iiiii
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by zxz0O0 View Post
How are you flashing the kernel. Write down the exact command.
oh man. thank you for that hint. I checked my command prompt history and I saw that I had forgotten the "flash" command. I just typed "fastboot boot bootimage.img"

that is a little bit embarrassing. thank you very much for that hint. now everything is working as it should.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes