Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Browser syncing???

12th April 2014, 04:54 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
285 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I have been trying to get my browser to sync up. So it loads my bookmarks but under Google there is not a browser sync function. How do you get it to sync up and load them? Also how do you remove the bookmarks preinstalled?
 
 
12th April 2014, 11:30 PM |#2  
Senior Member
Flag Fort Worth, TX
Thanks Meter: 10
 
110 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
I'd like to know this also. There's no Google internet sync option that I can find. Can't even add Google as an account in the browser

Sent from my AT&T GS5
13th April 2014, 02:58 AM |#3  
fumes007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
341 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Donate to Me
More
Are you using Google Chrome or the stock browser?

Sent from my SGH-I337 using Tapatalk
13th April 2014, 03:04 AM |#4  
Senior Member
Flag Fort Worth, TX
Thanks Meter: 10
 
110 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Stock / dolphin

Sent from my AT&T GS5
13th April 2014, 07:20 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
285 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Stock
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes