FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

[Q] Fail root on Optimus G E977

19 posts
Thanks Meter: 2
 
By Fuguets, Junior Member on 10th April 2014, 03:31 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
13th April 2014, 04:49 PM |#31  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by ErnestoD

For root I used Universal root (attached) justo click on Currentroot
For unlock boatloader everyone recommends freegee from playstore

Thanks for that!!
I just need to run the program adb.exe with the phone on, not in download mode?
Do you think i should follow this guide :http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2050582

I tried the freegee, but i guess was that guy that broke my phone....

In time, with the new stock rom, I get a lot of messages like something stopped working...WIFI is not working, and some other stuff, should I be able to change for a better rom? Like one with android 4.4... ?


Edit:Ok, root is done by this http://forum.xda-developers.com/show...3#post38886073.
What i'm afraid now is, last time i tried to run the CWM it take me to the "Dead message".

Maybe you can help me to find a guide for unlock the bootloader that works with my model?

I really want to try a rom that works faster now, what kind do you suggest ? There is the CM 11, the Pure Speed X...what you think ?
Last edited by Fuguets; 13th April 2014 at 05:23 PM.
 
 
13th April 2014, 05:11 PM |#32  
Senior Member
Flag Montevideo
Thanks Meter: 198
 
More
Just click on Currentroot with phone on and charge only. Then its as easy as follow a couple instructios.
I my casi I wont use freegee again. I will just stay in stock. Root is enough for me

Quote:
Originally Posted by Fuguets

Thanks for that!!
I just need to run the program adb.exe with the phone on, not in download mode?
Do you think i should follow this guide :http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2050582

I tried the freegee, but i guess was that guy that broke my phone....

In time, with the new stock rom, I get a lot of messages like something stopped working...WIFI is not working, and some other stuff, should I be able to change for a better rom? Like one with android 4.4... ?

The Following User Says Thank You to ErnestoD For This Useful Post: [ View ]
13th April 2014, 05:33 PM |#33  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by ErnestoD

Just click on Currentroot with phone on and charge only. Then its as easy as follow a couple instructios.
I my casi I wont use freegee again. I will just stay in stock. Root is enough for me

I could stay glad as I am now, with the stock, but I got a lot of issues, like I said the main one is the WIFI not work. Lots of "...proccess stopped working" messages...
Maybe is because the version that i am now (10A) is different of the one I was (10D).

Do you think could be good put the phone on the LG Tool and let it uptade ?

If not, i'll need to try the freegee again to try another rom. But i'll do a look on other options.
Last edited by Fuguets; 13th April 2014 at 05:35 PM.
13th April 2014, 06:57 PM |#34  
Senior Member
Flag Montevideo
Thanks Meter: 198
 
More
For surf. Go head

Quote:
Originally Posted by Fuguets

I could stay glad as I am now, with the stock, but I got a lot of issues, like I said the main one is the WIFI not work. Lots of "...proccess stopped working" messages...
Maybe is because the version that i am now (10A) is different of the one I was (10D).

Do you think could be good put the phone on the LG Tool and let it uptade ?

If not, i'll need to try the freegee again to try another rom. But i'll do a look on other options.

The Following User Says Thank You to ErnestoD For This Useful Post: [ View ]
13th April 2014, 11:21 PM |#35  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by ErnestoD

For surf. Go head

It work, the program download probably a rom of 1100 megabytes...now I am with the version E97710d...the one that i was before

Nice...thanks again
The Following User Says Thank You to Fuguets For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes