FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

Accessories for Galaxy Note Pro 12.2 Mirco USB 3.0 Port

175 posts
Thanks Meter: 24
 
By aaa111sss, Senior Member on 14th February 2014, 08:33 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th March 2014, 12:35 PM |#11  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by krojdest

I bought micro usb3 otg cable mentioned above and usb to ethernet adapter (in my case from apple store). Works just fine. Just make sure you are not using usb3 to ethernet adapter. It probably will not be supported . ( I was trying 'J5 create' usb 3.0 gigabit ethernet adapter - no success)

Kosta

Actually, the usb3 to ethernet adapter DOES work...at least for me. It is what I'm using now. Can also be used as part of a 3 port unpowered hub

charlie
 
 
15th March 2014, 08:53 PM |#12  
Mike02z's Avatar
Senior Member
Flag Holland, PA/Lake Ariel, PA
Thanks Meter: 356
 
More
I did a speed test Wifi vs 100 Meg Ethernet.

Wifi:



100 Meg Ethernet:



I have yet to find a USB3->GigE that works with this tab. My latest attempt was below. It works fine as a USB 3 hub, but the Ethernet port is not supported on the P900. It does work on my Surface Pro so I may keep it.

http://www.amazon.com/gp/product/B00...?ie=UTF8&psc=1
The Following User Says Thank You to Mike02z For This Useful Post: [ View ]
31st March 2014, 05:04 AM |#13  
OP Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by callif

It works quite well. You will get an indication that ethernet is connected. Haven't done a comparison between it and wifi, but, yes it another option

charlie

Yeah, it's a good option. Thanks for sharing this useful information with us.
14th April 2014, 09:17 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Does a 3G Dongle work with the tab
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes