Post Reply

[Q] Can I install Blade 2 roms on C2?

14th April 2014, 03:32 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Ok so I have a ZTE Blade C2 (it's a Mexican cell phone) and everywhere I go there's not a single post or page stating if the Blade 2 ROMS are compatible with the C2, in fact, there's not a single page I can find with ROMS specifically for the C2 (V809) so I just want to ask, can I install Blade 2 roms in it, or is there a high possibility that it is not compatible?
14th April 2014, 10:41 AM   |  #2  
kevinrus123's Avatar
Senior Member
Flag Braunau am Inn
Thanks Meter: 399
 
336 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ShaDisNX255

Ok so I have a ZTE Blade C2 (it's a Mexican cell phone) and everywhere I go there's not a single post or page stating if the Blade 2 ROMS are compatible with the C2, in fact, there's not a single page I can find with ROMS specifically for the C2 (V809) so I just want to ask, can I install Blade 2 roms in it, or is there a high possibility that it is not compatible?

Nah , please dont to it
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Blade General by ThreadRank