MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

No signal at all CDMA or GSM

13th April 2014, 04:34 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I have an issue today I did something to my i605 phone. I don't know what I did. Any help would be great. My phone does not wanna connect to any services it was on tmobile before I switched to net 10 it was working perfectly but today it stop working I took out the Sims and left it alone but all day it wasn't working. I don't know if it has to do with the servicemode
*#27663368378# and if it does can some one help me change it back to normal?


Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1397360062242.jpg
Views:	681
Size:	66.2 KB
ID:	2683040  
13th April 2014, 02:37 PM   |  #2  
garwynn's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer
Flag Chi-town
Thanks Meter: 7,551
 
4,678 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Moved to Q&A. Hope this will get you some quicker answers.
13th April 2014, 08:27 PM   |  #3  
cainG2x's Avatar
Senior Member
vancouver WA
Thanks Meter: 103
 
346 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
You try global mode yet?

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
13th April 2014, 10:15 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Yea I've try it. The signal status is always 0 but there's nothing wrong with the phone physically. Never drop nothing

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
14th April 2014, 08:18 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
123 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by Jorden7491

Yea I've try it. The signal status is always 0 but there's nothing wrong with the phone physically. Never drop nothing

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app

have you check your imei ? is it still intact ? or check the efs partition or folder.
14th April 2014, 12:25 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Yea I still have my imei number and efs folder?

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes