Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more

HTC Sense Camera & Gallery for M8 GPE Lollipop

If you are running a GPE ROM and miss the sense gallery and camera, this flashable zip by … more

XenonHD Unofficial AOSP-based ROM for Find 7a

XDA Recognized Contributor uppon2 & Team Horizon are bringing the Oppo … more

Sunshine Compatible with HTC One M9

Two Senior Recognized Developers jcase and beaups officially released a new version of Sunshine. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

i have 2 devices i9505 can i take backup from one to other and resotre it

13th April 2014, 02:22 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 244
 
337 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
i have 2 devices i9505, can i take stock rom backup from one to other and restore it ??
Last edited by james300; 13th April 2014 at 02:30 PM.
 
 
14th April 2014, 08:34 AM |#2  
RubbaBand's Avatar
Senior Member
Flag Benghazi
Thanks Meter: 627
 
857 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
YES you can !
14th April 2014, 10:41 AM |#3  
qtwrk's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 818
 
2,542 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by RubbaBand

YES you can !

Even the EFS? I always wonder what will happen if you do so..
14th April 2014, 10:58 AM |#4  
RubbaBand's Avatar
Senior Member
Flag Benghazi
Thanks Meter: 627
 
857 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by qtwrk

Even the EFS? I always wonder what will happen if you do so..

i have 2 Galaxy Y Pro Duos
i was missing around with one of them, then i wiped everything on the phone but i have a backup from the other Y Pro
i Restored the files even with the EFS and it worked fine, every thing was good
14th April 2014, 11:03 AM |#5  
qtwrk's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 818
 
2,542 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by RubbaBand

i have 2 Galaxy Y Pro Duos
i was missing around with one of them, then i wiped everything on the phone but i have a backup from the other Y Pro
i Restored the files even with the EFS and it worked fine, every thing was good

He he, do they have same IMEI after you restore efs?
14th April 2014, 11:17 AM |#6  
RubbaBand's Avatar
Senior Member
Flag Benghazi
Thanks Meter: 627
 
857 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by qtwrk

He he, do they have same IMEI after you restore efs?

yes they do have the same IMEI
14th April 2014, 04:11 PM |#7  
qtwrk's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 818
 
2,542 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by RubbaBand

yes they do have the same IMEI

😱 that sounds crazy
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes