FORUMS

Vinsic 20,000mAh Ultra Slim Power Bank Giveaway

We have covered a lot of Android Accessories here on XDA TV. Mostly because we realize … more

T-Mobile Steps Up The War Against Verizon

T-Mobile has today launched a new attack on Verizon under the tagline of “Never Settle … more

Multi DPI Apps for Galaxy Note 4

Samsung stock apps do not scale to non-stock DPIs, which can prove annoying to those that want to … more

Google #StepInsideAdWords Event Livestream

Ahead of the annual I/O conference scheduled to take place later this month, the Google … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] E98010k ?

11th April 2014, 11:30 PM |#1  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
More
Okay so I am doing my research to root my phone and what I have so far is that my....
Android version is 4.1.2
Baseband verrson is APQ8064/MDM9x15M
Kernel version if 3.4.0
Build number is JZ054K
Software version is E98010k

I downloaded the latest LG software and it said that I have the latest update, but everyone is talking about that if you have E98010P you have to use a different way to root.

So what am I missing or am I okay to root using [ROOT] for LG Optimus G Pro E98x + CWM + TWRP [s-off]?
 
 
12th April 2014, 03:00 AM |#2  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,810
 
Donate to Me
More
Kingo should root it....Google kingo universal root

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
Last edited by shayneflashindaily; 12th April 2014 at 08:09 PM.
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 07:22 PM |#3  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Kingo should root it....Google lingo univilersal root

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*


Worked like a champ. Now I am on to which Rom that I want to use.....
Last edited by TheMighyLoki; 12th April 2014 at 10:15 PM.
The Following User Says Thank You to TheMighyLoki For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 08:09 PM |#4  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,810
 
Donate to Me
More
I'm on stock KitKat right now but apparently beanstalk seems to be working good for people.

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 09:16 PM |#5  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

I'm on stock KitKat right now but apparently beanstalk seems to be working good for people.

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*

When did you go to kitkat, I have tried to update but it keep saying that my phone is not registered, and I have tried to update from the computer but it says that I am up to date. What am I am doing wrong?
13th April 2014, 02:58 AM |#6  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,810
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheMighyLoki

When did you go to kitkat, I have tried to update but it keep saying that my phone is not registered, and I have tried to update from the computer but it says that I am up to date. What am I am doing wrong?

No I flashed the ROM in the q&a section. But I'm going to beanstalk as I speak.testing deepsleep %

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
13th April 2014, 11:00 AM |#7  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
More
Thank you for your patience, I am new to the G Pro and I am playing catch up.
13th April 2014, 06:07 PM |#8  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,810
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheMighyLoki

Thank you for your patience, I am new to the G Pro and I am playing catch up.

Oh no problem man I'll help you with whatever I know ..if not try to lead you in right direction
.....fr some reason beanstalk and my phone doesn't work right ...I went back to my backup of stock 4.4.2

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
15th April 2014, 12:22 AM |#9  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Oh no problem man I'll help you with whatever I know ..if not try to lead you in right direction
.....fr some reason beanstalk and my phone doesn't work right ...I went back to my backup of stock 4.4.2

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*

Which 4.4.2 did you use? Sometime trying to go through all of the post is exhausting. I would love to get KitKat on my phone.
Last edited by TheMighyLoki; 15th April 2014 at 12:29 AM.
15th April 2014, 12:27 AM |#10  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,810
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheMighyLoki

Which 4.4.2 did you use? Sometime trying to go through all of the post is exhausting. I would love to get on to KitKat on my phone.

I was on the one in the q&a thread....

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank