Post Reply

[Q] E98010k ?

11th April 2014, 11:30 PM   |  #1  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Okay so I am doing my research to root my phone and what I have so far is that my....
Android version is 4.1.2
Baseband verrson is APQ8064/MDM9x15M
Kernel version if 3.4.0
Build number is JZ054K
Software version is E98010k

I downloaded the latest LG software and it said that I have the latest update, but everyone is talking about that if you have E98010P you have to use a different way to root.

So what am I missing or am I okay to root using [ROOT] for LG Optimus G Pro E98x + CWM + TWRP [s-off]?
12th April 2014, 03:00 AM   |  #2  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,988 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Kingo should root it....Google kingo universal root

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
Last edited by shayneflashindaily; 12th April 2014 at 08:09 PM.
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 07:22 PM   |  #3  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Kingo should root it....Google lingo univilersal root

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*


Worked like a champ. Now I am on to which Rom that I want to use.....
Last edited by TheMighyLoki; 12th April 2014 at 10:15 PM.
The Following User Says Thank You to TheMighyLoki For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 08:09 PM   |  #4  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,988 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
I'm on stock KitKat right now but apparently beanstalk seems to be working good for people.

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 09:16 PM   |  #5  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

I'm on stock KitKat right now but apparently beanstalk seems to be working good for people.

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*

When did you go to kitkat, I have tried to update but it keep saying that my phone is not registered, and I have tried to update from the computer but it says that I am up to date. What am I am doing wrong?
13th April 2014, 02:58 AM   |  #6  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,988 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheMighyLoki

When did you go to kitkat, I have tried to update but it keep saying that my phone is not registered, and I have tried to update from the computer but it says that I am up to date. What am I am doing wrong?

No I flashed the ROM in the q&a section. But I'm going to beanstalk as I speak.testing deepsleep %

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
13th April 2014, 11:00 AM   |  #7  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Thank you for your patience, I am new to the G Pro and I am playing catch up.
13th April 2014, 06:07 PM   |  #8  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,988 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheMighyLoki

Thank you for your patience, I am new to the G Pro and I am playing catch up.

Oh no problem man I'll help you with whatever I know ..if not try to lead you in right direction
.....fr some reason beanstalk and my phone doesn't work right ...I went back to my backup of stock 4.4.2

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
15th April 2014, 12:22 AM   |  #9  
TheMighyLoki's Avatar
OP Member
Flag 32 44' 44" N / 96 59' 51" W
Thanks Meter: 12
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Oh no problem man I'll help you with whatever I know ..if not try to lead you in right direction
.....fr some reason beanstalk and my phone doesn't work right ...I went back to my backup of stock 4.4.2

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*

Which 4.4.2 did you use? Sometime trying to go through all of the post is exhausting. I would love to get KitKat on my phone.
Last edited by TheMighyLoki; 15th April 2014 at 12:29 AM.
15th April 2014, 12:27 AM   |  #10  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,988 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheMighyLoki

Which 4.4.2 did you use? Sometime trying to go through all of the post is exhausting. I would love to get on to KitKat on my phone.

I was on the one in the q&a thread....

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank