5,595,067 Members 40,939 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help Please Please with my bricked Alcatel Ot 5020 (Evolve)

Tip us?
 
carlitox2301
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Phone Help Please Please with my bricked Alcatel Ot 5020 (Evolve)

This is my first time asking for help directly here, I always find the answers in the other threads solved, but this time I can not find an answer.
I have a alcatel one touch 5020t evolve its a MTK6575 (t-mobile but is used in el salvador), I used to MTKDroidTools to install CWM Revocovery, I did back up with the same program but apparently did not because i look and i cant find anything in the back up folder, only left some files called:

ALCATEL-ONE-TOUCH-5020T_130818__boot_patched_140129-175612.img

ALCATEL-ONE-TOUCH-5020T_130818__recovery_140129-175612.img

in the folder called recovery.

Now the phone on, the startup screen and then turns off, I can enter a menu by pressing on + vol +, where it says enter recovery mode or normal mode, before they tried to install cwm I could go in and delete everything from there, now I get the menu of recovery mode and normal mode but since does not enter recovery mode, got it turns off, like when entering the normal mode.

I tried to flash with sp flash tool but I get an authentication error that is on the img
The pc recognizes my phone, makes the sound when you connect something, now if we go to Device Manager, a device called first appears:

MTK USB Port

After that is disconnected and then a new one appears called :

Media Tek Preloader USB VCOM Port

But there ir a problem, then this becomes a repetitive one disconnects and connects the other, but only when I connect the phone without battery only stays in:

MTK USB Port.

Help what can i do to revive my phone ???????????????
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	error.jpg
Views:	5214
Size:	212.2 KB
ID:	2566363  
 
harold99
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2014
you found any solution i have the same problem ?
 
carlitox2301
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Default :/

Quote:
Originally Posted by harold99 View Post
you found any solution i have the same problem ?
Sorry, but i could not solve yet, nobody helps me
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes