Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,935 Members 52,658 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Wifi issues

Tip us?
 
xlr8me
Old
(Last edited by xlr8me; 15th April 2014 at 01:51 AM.)
#1  
xlr8me's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 421
Join Date: Apr 2010
Default Wifi issues

Hi all,
Have some issues with wifi disconnecting after connecting on g2.
The signal is ok I don't have these issues with my optimus g phone but it keeps connecting and then disconnecting. I have read people have issues with wpa2 and to use wep on phone instead but I cannot as work wifi I cannot adjust.

Has anyone found a fix for lg g2 on 4.2.2?
I am thinking of taking it back for either refund or replacement to see if new one does the same thing.
Any ideas is their a setting in service menu?

Totally stumped but it may be hardware fault location of antenna?funny thing is if I move 20cm from Blackspot here at work it stays connected.?
1x LG G2 D802T 16GB White 36591 Antutu 4 score (jelly bean stock rom - rooted/shows unrooted in download mode )
1x LG Optimus G E975
1x Goophone I5 n2
1x Thunderbird 4s
2xHTC Touch HD2 T8585(Taiwan/China)
1xSamsung Galaxy S I-9000(Korea)
 
ferjilo
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Apr 2014
I have some issues with my wifi, it does not disconnect but speed goes down to only 1mb. After chaging the sim card it is much better (with some routers it is always now at full speed).

Quote:
Originally Posted by xlr8me View Post
Hi all,
Have some issues with wifi disconnecting after connecting on g2.
The signal is ok I don't have these issues with my optimus g phone but it keeps connecting and then disconnecting. I have read people have issues with wpa2 and to use wep on phone instead but I cannot as work wifi I cannot adjust.

Has anyone found a fix for lg g2 on 4.2.2?
I am thinking of taking it back for either refund or replacement to see if new one does the same thing.
Any ideas is their a setting in service menu?

Totally stumped but it may be hardware fault location of antenna?funny thing is if I move 20cm from Blackspot here at work it stays connected.?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes