Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Overlay on app drawer

OP scuccia

15th April 2014, 02:01 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 100
 
466 posts
Join Date:Joined: May 2008
This keeps happening and I'm not sure what's causing it. It goes back to normal after reopening the app drawer. Has anyone had this happen to them?





Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 03:20 AM   |  #2  
andybones's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate NY
Thanks Meter: 9,441
 
9,667 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scuccia

This keeps happening and I'm not sure what's causing it. It goes back to normal after reopening the app drawer. Has anyone had this happen to them?





Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

do you have all animations turned off?
I think it relates to animations but I can't remember
15th April 2014, 03:27 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 100
 
466 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by andybones

do you have all animations turned off?
I think it relates to animations but I can't remember

I did set them to 0.5x speed. I'll set them back to 1.0x and see what happens. Thanks for the tip.
15th April 2014, 04:52 AM   |  #4  
Evocm7's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield
Thanks Meter: 351
 
1,415 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
I get it occasionally. I'm on skyfall rom. Animation speed on 0.5x as well. I didn't notice it happening on viper rom but I also didn't have it installed very long.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 04:24 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 100
 
466 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by Evocm7

I get it occasionally. I'm on skyfall rom. Animation speed on 0.5x as well. I didn't notice it happening on viper rom but I also didn't have it installed very long.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

So far it hasn't happened since I set the animation speed back to 1.0x.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 05:12 PM   |  #6  
The Stig 04's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
163 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
That happens to me didn't know it could be related to the animations. Happened on my M7 but thought that was due to it being rooted and just acting funky.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 08:32 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 838
 
2,765 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
I had same issue. Since flashing Skyfall, has not happened yet. I have my animations set to .5 just like I did before flashing Skyfall. Hoping it fixes it cuz it was annoying.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes