Bring Back LTE on the Google Nexus 4 Running Lollipop

One of the predecessors of the latest, largest, and greatest Gooogle Nexus 6(theGoogle … more

Google Maps, My Maps, YouTube, Androidify, Slides, Music Updated–Here’s What’s New

In the last few weeks, Google has been … more

SuperSU BETA: Root Android Lollipop on Stock Kernel

Up until now, if you wanted to get root on Android 5.0, you needed to flash a modified … more

Android App Review: Get Amaze with Material Design – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. Android 5.0 … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Overlay on app drawer

OP scuccia

15th April 2014, 02:01 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 97
 
464 posts
Join Date:Joined: May 2008
This keeps happening and I'm not sure what's causing it. It goes back to normal after reopening the app drawer. Has anyone had this happen to them?





Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 03:20 AM   |  #2  
andybones's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate NY
Thanks Meter: 9,380
 
9,615 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scuccia

This keeps happening and I'm not sure what's causing it. It goes back to normal after reopening the app drawer. Has anyone had this happen to them?





Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

do you have all animations turned off?
I think it relates to animations but I can't remember
15th April 2014, 03:27 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 97
 
464 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by andybones

do you have all animations turned off?
I think it relates to animations but I can't remember

I did set them to 0.5x speed. I'll set them back to 1.0x and see what happens. Thanks for the tip.
15th April 2014, 04:52 AM   |  #4  
Evocm7's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield
Thanks Meter: 350
 
1,411 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
I get it occasionally. I'm on skyfall rom. Animation speed on 0.5x as well. I didn't notice it happening on viper rom but I also didn't have it installed very long.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 04:24 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 97
 
464 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by Evocm7

I get it occasionally. I'm on skyfall rom. Animation speed on 0.5x as well. I didn't notice it happening on viper rom but I also didn't have it installed very long.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

So far it hasn't happened since I set the animation speed back to 1.0x.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 05:12 PM   |  #6  
The Stig 04's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
133 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
That happens to me didn't know it could be related to the animations. Happened on my M7 but thought that was due to it being rooted and just acting funky.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
15th April 2014, 08:32 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 812
 
2,713 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
I had same issue. Since flashing Skyfall, has not happened yet. I have my animations set to .5 just like I did before flashing Skyfall. Hoping it fixes it cuz it was annoying.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes