Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,035 Members 40,245 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Need a little HELP guys :/..

Tip us?
 
Golhaaboa
Old
(Last edited by Golhaaboa; 15th April 2014 at 10:42 PM.) Reason: edit quote
#11  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Nov 2012
Default Sprint Note 3 Network registration fails in Asia:-

[QUOTE=kaos420;51857421]

Is there any way to region unlock Sprint Note 3 so far?
I need to use the phone in Asia, when I insert a SIM card it gives an error saying "Invalid SIM" but I have been able to search for the available networks but can't register " when I try to register to the networks it hangs in the registering process for around 5 to 10 minutes then fails "
Any help would be much appreciated, help me to help!
 
Golhaaboa
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Nov 2012
Default Sprint Note 3 Network registration fails in Asia:-

Quote:
Originally Posted by kaos420 View Post
What version nc5? What are you flashing via odin. If your doing a recovery be aware knox is tripped now.

Sent From My 0x1 Note 3.i love tep....
Is there any way to region unlock Sprint Note 3 so far?
I need to use the phone in Asia, when I insert a SIM card it gives an error saying "Invalid SIM" but I have been able to search for the available networks but can't register " when I try to register to the networks it hangs in the registering process for around 5 to 10 minutes then fails "
Any help would be much appreciated, help me to help you!
 
kaos420
Old
#13  
kaos420's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,607
Posts: 3,064
Join Date: Dec 2007
Location: dantes inferno

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Golhaaboa View Post
Is there any way to region unlock Sprint Note 3 so far?
I need to use the phone in Asia, when I insert a SIM card it gives an error saying "Invalid SIM" but I have been able to search for the available networks but can't register " when I try to register to the networks it hangs in the registering process for around 5 to 10 minutes then fails "
Any help would be much appreciated, help me to help you!
Thank only spring can do that. Call the for code

Sent From My 0x1 Note 3.i love tep....
Phone: Sprint Samsung Galaxy Note 3 Rom: Kit Kat 4.4.2 Prl: 16015 With 3G Roaming Kernel: Lean SD Card: Micro 64GB SDHC Class 10
Tablet: Asus TF300T 32GB Internal with Dock Rom: CROMi-X 5.3 Kernel: Hundsbuah SD Card: Micro 64GB SDHC CLass 10
Retired Devices Galaxy SIII / HTC Evo 4G Lte / HTC Evo 3D / HTC Evo 4G / HTC touch Pro 2 / HTC Touch Pro / HTC Diamond / HTC Vouge / HTC Hero / HTC Mogul / HTC apache
 
Golhaaboa
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by kaos420 View Post
Thank only spring can do that. Call the for code

Sent From My 0x1 Note 3.i love tep....
thanks for the quick reply.
they are not willing to do that. blacklisted!
cause been away for almost 4 months now, my bad!
 
kaos420
Old
#15  
kaos420's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,607
Posts: 3,064
Join Date: Dec 2007
Location: dantes inferno

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Golhaaboa View Post
thanks for the quick reply.
they are not willing to do that. blacklisted!
cause been away for almost 4 months now, my bad!
I don't think their is another way.

Sent From My 0x1 Note 3.i love tep....
Phone: Sprint Samsung Galaxy Note 3 Rom: Kit Kat 4.4.2 Prl: 16015 With 3G Roaming Kernel: Lean SD Card: Micro 64GB SDHC Class 10
Tablet: Asus TF300T 32GB Internal with Dock Rom: CROMi-X 5.3 Kernel: Hundsbuah SD Card: Micro 64GB SDHC CLass 10
Retired Devices Galaxy SIII / HTC Evo 4G Lte / HTC Evo 3D / HTC Evo 4G / HTC touch Pro 2 / HTC Touch Pro / HTC Diamond / HTC Vouge / HTC Hero / HTC Mogul / HTC apache
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes