Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

no sprint spark logo sph-l600

OP bryce772826498

13th April 2014, 08:37 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
so i flashed a bad file, (wrong file) and lost all my signal (couldnt find a signal even on stock rom) took it to a sprint store, they flashed the stock rom, got my signal back, but now i dont have wifi calling and when i boot i dont get the sprint spark splash screen, just the samsung animation (which was never there before) and my signal has weakened, any thoughts? (accidentally flashed a modem file for the wrong phone btw)
13th April 2014, 11:30 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by bryce772826498

so i flashed a bad file, (wrong file) and lost all my signal (couldnt find a signal even on stock rom) took it to a sprint store, they flashed the stock rom, got my signal back, but now i dont have wifi calling and when i boot i dont get the sprint spark splash screen, just the samsung animation (which was never there before) and my signal has weakened, any thoughts? (accidentally flashed a modem file for the wrong phone btw)

just updated with kies, still no splash. waiting for signal test
14th April 2014, 08:54 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
still no logo or working wifi calling
16th April 2014, 12:17 AM   |  #4  
Frezi Evan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
376 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
If you need any signal testing then you can discuss it with @riddik thanks..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes