Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,667 Members 49,880 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Exfat SD card

Tip us?
 
skivnit
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 133
Posts: 1,353
Join Date: May 2012
Default Exfat SD card

Guys does kitkat not write to exfat external SD cards out of the box? It can read mine but I can't delete nor write to it..any idea ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Iphone 4 16gb (gathering dust)
Blackberry 9900 (gathering dust as well)

Galaxy Note (KingDroid V3)
Galaxy S3 (Latest JB leak+ Stock Kernel)
Galaxy Note 2 N7100 (Stock)
 
evilbeef54
Old
#2  
evilbeef54's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 301
Join Date: Jul 2008
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2715657
Sprint Rooted Mogul Evo Evo3d GS3 GS4 GS5 (Sorry Sprint 13 years is enough)
VERIZON GS5

IF SOMEONE'S POST HELPS YOU PLEASE HIT THE THANKS BUTTON
 
Spartagek
Old
#3  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 75
Join Date: Apr 2009
Location: Noord-Brabant

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by evilbeef54 View Post

Why not just post link to playstore SDfix ?

https://play.google.com/store/apps/d...=nextapp.sdfix

simple and usefull app to click trough, in a few seconds.
 
skivnit
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 133
Posts: 1,353
Join Date: May 2012
Thanks I thought it was fixed since it was fixed on latest kitkat update for the s4

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Iphone 4 16gb (gathering dust)
Blackberry 9900 (gathering dust as well)

Galaxy Note (KingDroid V3)
Galaxy S3 (Latest JB leak+ Stock Kernel)
Galaxy Note 2 N7100 (Stock)
 
eyecon82
Old
#5  
eyecon82's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1648
Posts: 2,235
Join Date: May 2010
It's not a exFAT issue, rather a kitkat issue

-Sent from Tapatalk
 
evilbeef54
Old
#6  
evilbeef54's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 301
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by Spartagek View Post
Why not just post link to playstore SDfix ?

https://play.google.com/store/apps/d...=nextapp.sdfix

simple and usefull app to click trough, in a few seconds.
yeah, at the time when i posted that link me and at least one other were having some issues, thought it might be related to SD Fix, since then we have figured out that is was probably not SD Fix, so i have now edited the OP to show that SD Fix does fix the issue, I also posted how to do it manually in case someone ran into the same issue as me and at least one or two others that it didnt take until we manually edited it after SD Fix
Sprint Rooted Mogul Evo Evo3d GS3 GS4 GS5 (Sorry Sprint 13 years is enough)
VERIZON GS5

IF SOMEONE'S POST HELPS YOU PLEASE HIT THE THANKS BUTTON
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...