5,604,292 Members 48,975 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]Adoli v1 | Monster M7 Tablet | Pre-Rooted | 4.1.1

Tip us?
 
Zzz73
Old
#21  
Zzz73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 338
Posts: 503
Join Date: Jan 2012
Location: Grand Forks
Quote:
Originally Posted by kelemvor33 View Post
So I got an update prompt for SuperUser today. I tried the "Install" button and instantly got an error. So I then tried the Recovery Install option and the tablet has been sitting there for 10+ minutes and I don't know if it's doing anything.

Anyone know if this should eventually work or what's going on?

Thanks.
bro, you're gonna have to re-flash the ROM now. same thing happened to me.

DO NOT update superuser and DO NOT update Xposed framework.

Sent from my Optimus G using Tapatalk
 
kelemvor33
Old
#22  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 32
Join Date: Mar 2012
Oh great. Is there a way to disable it from checking for new versions going forward?
 
Zzz73
Old
#23  
Zzz73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 338
Posts: 503
Join Date: Jan 2012
Location: Grand Forks
Quote:
Originally Posted by kelemvor33 View Post
Oh great. Is there a way to disable it from checking for new versions going forward?
I tried to remove market links from that app using titanium backup, but it actually made it worse. it didn't stay that way after a reboot and automatically updated after the next reboot. I had to flash the ROM again... best suggestion is just un-tick the "allow automatic updates" box in the play store for that app and go about your day...

Sent from my Optimus G using Tapatalk
 
kelemvor33
Old
#24  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 32
Join Date: Mar 2012
Does everyone else have problems with the screen always being on if the tablet is plugged in? I'd like the screen to go off but I can't get it to unless I unplug it.
 
Zzz73
Old
#25  
Zzz73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 338
Posts: 503
Join Date: Jan 2012
Location: Grand Forks
Quote:
Originally Posted by kelemvor33 View Post
Does everyone else have problems with the screen always being on if the tablet is plugged in? I'd like the screen to go off but I can't get it to unless I unplug it.
if the tablet is off and I plug it in it will turn on the splash screen and stay there (Monster logo) I can't get it to shut off at all. I'm pretty sure this is a kernel issue. I wish I had the skills to fix it but don't. if the tablet is turned on I can turn the screen off tho. make sure screen always on while plugged in isn't checked in developer settings.

Sent from my Optimus G using Tapatalk
 
kelemvor33
Old
#26  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 32
Join Date: Mar 2012
Yeah. That's what I'm having too. When the tablet is off and I plug it in, the Monster splash screen comes on and won't go off. I guess I'll just have to turn it on, let it charge, and then turn it off. That's pretty lame though. heh.
 
streakx
Old
#27  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Nov 2007
WOW !!! Mega upgrade thank you so much !! Things goes wayyyy smoother now on my m7 ... btw: whats the original dpi value on the m7 ? any idea ? thanks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes