5,597,138 Members 43,539 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[TOOL] MotoTool AIO(GPE,NON-GPE)Root,Recovery,Record,Relock,Backup-Restore Apps[v3.0]

Tip us?
 
Allewar
Old
#441  
Allewar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 130
Join Date: May 2013
I'm using a Macbook and when I need to use windows I always use a VMware machine do emulate windows xp...
It's sad that this tool do not support it =(

Is it to much to ask for a mac tool like these? haha It would help me so much!
 
xips
Old
#442  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 38
Join Date: Feb 2012
Tried superboot method with no success. Found AIO, and now have root. Thank you, alonsoch for your support. The AIO tool makes performing the job painless.

Is it possible to unroot with AIO for future ota updates?
 
FoneWatcher
Old
#443  
FoneWatcher's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 33
Join Date: Feb 2012
Location: Simi Valley, California
Quote:
Originally Posted by Allewar View Post
I'm using a Macbook and when I need to use windows I always use a VMware machine do emulate windows xp...
It's sad that this tool do not support it =(

Is it to much to ask for a mac tool like these? haha It would help me so much!
Yes, it is. Sarcasm aside, the initial cost of Mac or Apple products prohibit them from reaching mass market (and developer) penetration - this is not a bias or philosophical argument regarding OSes; it's just the facts.

By the same token, it's vastly easy and cheap for one to find a capable, dual-core PC box for well under USD 100 in which you can install Windows or Linux to have for just this type of purpose..
 
denzel09
Old
#444  
denzel09's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 560
Posts: 2,942
Join Date: Jun 2009
Location: Venezia
Quote:
Originally Posted by Allewar View Post
I'm using a Macbook and when I need to use windows I always use a VMware machine do emulate windows xp...
It's sad that this tool do not support it =(

Is it to much to ask for a mac tool like these? haha It would help me so much!
But you can not install a 7 copy in bootcamp or emulate it in vmware? Or problem is found a 7 copy?
The Following User Says Thank You to denzel09 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Allewar
Old
#445  
Allewar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 130
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by denzel09 View Post
But you can not install a 7 copy in bootcamp or emulate it in vmware? Or problem is found a 7 copy?
Yeah I think I'm gonna have to do it for now on. 😓

Sent from my XT1033 using Tapatalk
 
alonsoch
Old
(Last edited by alonsoch; 9th April 2014 at 06:44 AM.)
#446  
alonsoch's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 513
Posts: 480
Join Date: May 2012
Location: Hidalgo Del Parral Chihuahu

 
DONATE TO ME
Hi to all!!

i'm uploading a new version, i just add the function to flash the new boot logo "powered by android" so, stay tuned if this is important for you

**edited**
tomorrow i will update the op, but for now this is the link
HIT ME!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
If i help you just press thanks buddy ..................if you like my work buy me a beer, or two.. feel free

The Following 12 Users Say Thank You to alonsoch For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
FoneWatcher
Old
#447  
FoneWatcher's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 33
Join Date: Feb 2012
Location: Simi Valley, California
Quote:
Originally Posted by alonsoch View Post
Hi to all!!

i'm uploading a new version, i just add the function to flash the new boot logo "powered by android" so, stay tuned if this is important for you

**edited**
tomorrow i will update the op, but for now this is the link
HIT ME!
Awesome - THANK YOU!
 
bogante
Old
#448  
bogante's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 250
Join Date: Apr 2012
Location: Obregon
Quote:
Originally Posted by alonsoch View Post
Hi to all!!

i'm uploading a new version, i just add the function to flash the new boot logo "powered by android" so, stay tuned if this is important for you

**edited**
tomorrow i will update the op, but for now this is the link
HIT ME!
you are a freaking god, deal with it bro :3
 
shmotog
Old
#449  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 46
Join Date: Dec 2013
I want to know, if I install STOCK RECOVERY JELLYBEAN will it unroot my moto g?

I currently have stock rom, rooted with superSU.

What I want is to keep the root and lock the bootloader. If I use your root to install stock recovery for jellybean, will i be able to re-lock the bootloader and stay rooted?

Tags
cwm, flash, moto g gpe, root, turn moto g to gpe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes