Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

After KitKat update, sound somtimes comes out from the ear piece instead of speakers

OP yeochinh

1st April 2014, 07:36 AM   |  #31  
Member
Flag México City
Thanks Meter: 32
 
40 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by yeochinh

Hi guys, tried everything but the problem still persists, so I've decided to downgrade my 4.4.2 back to 4.3, will just upgrade once things have been smoothened out. Kind of disappointing because I think Sony just rushed to deliver this and didn't exactly do a comprehensive bug testing.

For the moment brings kit kat small mistakes maybe need to wait to update and correct any fails
15th April 2014, 08:56 PM   |  #32  
Junior Member
Flag hardenberg
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Unhappy
You and i are in the same boat here, although i tried the xLOUD setting from the sound options but it doenst seem to work if the solution is found Plz email me
16th April 2014, 02:18 AM   |  #33  
hush66's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 401
 
856 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by kevinoandroid

You and i are in the same boat here, although i tried the xLOUD setting from the sound options but it doenst seem to work if the solution is found Plz email me

The latest 757 firmware is supposed to fix this issue. Have you updated?

Sent from my C6903 using Tapatalk
16th April 2014, 05:49 AM   |  #34  
Junior Member
Flag Tasmania
Thanks Meter: 2
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Clearing the phone app data and cache fixed this problem for me.
16th April 2014, 08:31 AM   |  #35  
Junior Member
Flag hardenberg
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by hush66

The latest 757 firmware is supposed to fix this issue. Have you updated?

Sent from my C6903 using Tapatalk

thanks for this i love you man i was close to throwing my phone away
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
earpiece, kit kat, speaker, xperia z1
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes