FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

[Q] Custom ROM & security

170 posts
Thanks Meter: 71
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th April 2014, 06:39 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by Xernoxis

You lose the DRM keys. You can't keep the DRM keys if you root as of yet, because you have to unlock bootloader to root, and you can't do TA backup without root. Vicious circle.

What would I need the keys for? Sony sends the code to unlock the bootloader.
 
 
15th April 2014, 06:45 PM |#12  
waynekirby's Avatar
Senior Member
Flag Barnsley
Thanks Meter: 513
 
Donate to Me
More
Music info, X-Reality engine stops working and so on...

Sent from my LT18i using Tapatalk
15th April 2014, 07:33 PM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by Xernoxis

You lose the DRM keys. You can't keep the DRM keys if you root as of yet, because you have to unlock bootloader to root, and you can't do TA backup without root. Vicious circle.


That was the one, i knew it was something important. thats why im waiting till there a root without unlocking, i could probably manage without most of it, but i want the bravia engine working and any other screen or audio stuff it affects, altho i was wondering, could you not just redownload the stuff you want and in doing so aquire new keys?? or is it not that simple?
15th April 2014, 10:46 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by waynekirby

Music info, X-Reality engine stops working and so on...

Sent from my LT18i using Tapatalk

Mine all seems to still work...odd
15th April 2014, 10:53 PM |#15  
waynekirby's Avatar
Senior Member
Flag Barnsley
Thanks Meter: 513
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shollywood

Mine all seems to still work...odd

This were from what happened on XT, XZ etc... I hope you're right buddy

Sent from my LT18i using Tapatalk
16th April 2014, 09:10 AM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
i predict that this time next week enough people will have z2's that we'll have all our answers
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes