S-View Clocks for Note 4

Do you want a classy clock for your classy S-View cover? XDA Recognized Themersibinnhas provided us very … more

1% Battery Mod Themes for M8 Lollipop

If you have the battery-themer mod “1% battery”, this collection fromXDA Recognized Themer … more

No Timeline for Wi-Fi Direct Vulnerability , Says Google

CoreSecurity and Google have an ongoing dispute over the nature of a Wi-Fi Direct … more

Android Is the First Mobile OS to Ship 1 Billion Devices In a Year

Another milestone for Android! According to Strategy Analytics’ … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Do the GALAXY S ROM(Cyanogenmod) works on GALAXY S DUOS OR S DUOS 2 ?

OP Amosthecoolboy

15th April 2014, 04:30 PM   |  #11  
OP Senior Member
Flag Katihar
Thanks Meter: 120
 
232 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
and i am not telling to start for a clean source code, i just said to modify the current aosp build of kitkat to let the network works on S Duos, i am sorry if i hurted you
15th April 2014, 06:21 PM   |  #12  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
768 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Amosthecoolboy

build.prop rely maximum to control the device if you are unable to get the right texts in build.prop your device may not work ( source: Experienced)

And about porting, i did not tell anything.

but with just modifying the built.prop you can't flash another device rom
16th April 2014, 05:58 PM   |  #13  
OP Senior Member
Flag Katihar
Thanks Meter: 120
 
232 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
yes, you are right.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes