FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

Video lag!!!!

99 posts
Thanks Meter: 8
 
By ishan.cool8, Member on 14th April 2014, 05:30 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th April 2014, 10:35 AM |#11  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by xfahim

Try MXPlayer to play them. And first see if the video lags in HW mode, if it does, try SW decoding mode.

Thnx for your info but I found the problem....
Actually I was using gemini task killer which when used in Xperia devices using 4.3 or up kills video library drivers... but it frees up almost 500 mb of ram.... now I don't use it and the problem has gone
 
 
16th April 2014, 08:04 PM |#12  
ParaSense.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by ishan.cool8

Thnx for your info but I found the problem....
Actually I was using gemini task killer which when used in Xperia devices using 4.3 or up kills video library drivers... but it frees up almost 500 mb of ram.... now I don't use it and the problem has gone

I had the same problem.. but in my case i was disabled swiqisettingsservice and that was causing the video lag.. check if your task killer kill this task
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes