Post Reply

[Q] How to enable stock dialer also for non-contacts number

OP algarues

16th April 2014, 04:14 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
159 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I noticed that with the stock Dialer it is not possible to call numbers that are not in the contacts list

of course this can be solved by installing a 3rd party dialer, but does anybody know if it is possible to enable such functionality

also in the stock dialer?

Otherwise it is such a stupid functionality
16th April 2014, 04:15 PM   |  #2  
gregbradley's Avatar
Forum Moderator
Flag Manchester
Thanks Meter: 4,339
 
9,804 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
can you show a screen shot, because I have never come across that before, I have always been able to dial numbers not stored in my contacts
16th April 2014, 10:08 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
159 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Here is a Screenshot for a number that is not on my contact list
Where is the dial button?


Sent from my C6903 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1397682465539.jpg
Views:	22
Size:	52.3 KB
ID:	2690400  
16th April 2014, 10:12 PM   |  #4  
gregbradley's Avatar
Forum Moderator
Flag Manchester
Thanks Meter: 4,339
 
9,804 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
I must ask for more info, (Throw me a bone here...)


Which phone, which rom, which version....


It looks like you are just missing the green caller button, there was a thread about this already created, but without more information that you must give I cant find it.
It would be easier for you to find it...
16th April 2014, 10:50 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
159 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by gregbradley

I must ask for more info, (Throw me a bone here...)


Which phone, which rom, which version....


It looks like you are just missing the green caller button, there was a thread about this already created, but without more information that you must give I cant find it.
It would be easier for you to find it...

My phone is Z1 C6903

I installed 14.3.A.0.757 from NUT followed by the very first deodexed version that he posted (I do not remember if it was Ryokon or RHBH, anyway, when there was only one link for deodexed rom on NUT post)
16th April 2014, 11:22 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
159 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Fixed by refalshing NUT update without deodexing
The Following User Says Thank You to algarues For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z1 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank