Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,443 Members 50,009 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Set IGO as default navigation program!

Tip us?
 
vyzela
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 22
Join Date: Mar 2011
Question Set IGO as default navigation program!

Hello everybody,

Please help me with this question.
I tried remove defaults in maps and also disabled it but there is no way i can set IGO as default navigation.
Time ago in S1 it worked perfectly as default navigation.
I cant set it with external software too.

Please help.

Regards.
 
vyzela
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 22
Join Date: Mar 2011
Hi guys,

Anyone can help here?
If i need to root the device to set it, i will because the Maps is very slow and un accurate program.
Also it requires too much permissions and drains the batery.

Please help.
 
vyzela
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 22
Join Date: Mar 2011
Up!
 
cutemannn
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 11
Join Date: Nov 2012
Sorry, as far as I know, is not possible.
 
vyzela
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 22
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by cutemannn View Post
Sorry, as far as I know, is not possible.
There must be a way to do it in root mode!
My guessing is that google tries to remove all type of offline navigation because they don't have profit of this but still there must be a way to overcome this limitation.
 
vyzela
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 22
Join Date: Mar 2011
Up
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...