Post Reply

[Q] Unresponsive Status bar & Nav. bar in full screen video

OP XPS_93

17th April 2014, 06:33 AM   |  #1  
XPS_93's Avatar
OP Senior Member
Flag Subang
Thanks Meter: 29
 
218 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Greetings, I'm using Xperia TX (LT29i), official 4.3 (.205), rooted with locked bootloader.

My problem:
* Unable to normally hide status bar & navigation bar in video players (Sony Movie & MX Player in my device) when screen is touched. Though they hide automatically after 1-2 seconds.

- Not sure to which point the problem started, but I was suspecting it started when I updated Movie 6.1.A.0.18 to 6.2.A.0.8. The problem is probably more implicit but I have no idea how to fix it.

- Tried to clear apps data but problem still persist.

Mod installed so far (in case any of these caused conflict):
1. Advanced Power Menu, Advanced Framework, SuperUser Mod

2. Z2 Settings port

3. Cyber-Shot v2

4. Sony Audio Enhancement

Screenshots:
1. 1st image shows normal Movie layout.

2. 2nd shows the status bar & nav. bar aren't vanished even after triggered (the Movie layout had vanished but those two didn't, they disappeared automatically after 1-2 seconds)

Your kindness to solve this problem is much appreciated, thank you
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-04-17 05.13.30.jpg
Views:	36
Size:	64.0 KB
ID:	2691180   Click image for larger version

Name:	2014-04-17 05.13.36.jpg
Views:	35
Size:	52.1 KB
ID:	2691181  
Last edited by XPS_93; 17th April 2014 at 09:14 AM.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
movie, nav bar, sony, status bar, xperia
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia T, TL, TX, V Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank