Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] sprint note 2 sph-l900 network info erased from phone..NO PHONE CALLS!!!HELP

OP Bad1nfluence

17th March 2014, 11:57 PM   |  #21  
Senior Member
Flag Nevada
Thanks Meter: 35
 
413 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by Bad1nfluence

the phone is only 2 week old with the latest kit-kat installed from them..I think I read somewhere that if you go backwards to and older rom like mk2 it screws the phone up because of the knox??? anyway yes I flashed it but honestly Ive done so many things ,so many times,,,every modem, mk2, mk4, rooted , unrooted , different recovery...I even got the note 2 toolkit updated donated version...nothing is working,perhaps the order in which i do these things may be off but when the phone is supposed to reboot it doesnt , when its supposed to show a number it doesnt..actually the more I do to it the worse it gets..It will go into recovery and odin mode, but some of the things that were sure fire arent even working...Yes as long as still have the phone i would try it can you send me a link for those files..thanks

https://www.dropbox.com/s/8apb31qyuahqzji/Cyanamide.zip

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2537713
This is the thread, but do not d/l the fioe from there. It leads you to a bunch of sites with malware. So I uploaded it to my dropbox acct.

I hope this helps.
The Following User Says Thank You to rosystreasures For This Useful Post: [ View ]
18th March 2014, 01:05 AM   |  #22  
ianmb's Avatar
Senior Member
Flag Fort Recovery
Thanks Meter: 557
 
1,272 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by Bad1nfluence

the phone is only 2 week old with the latest kit-kat installed from them..I think I read somewhere that if you go backwards to and older rom like mk2 it screws the phone up because of the knox??? anyway yes I flashed it but honestly Ive done so many things ,so many times,,,every modem, mk2, mk4, rooted , unrooted , different recovery...I even got the note 2 toolkit updated donated version...nothing is working,perhaps the order in which i do these things may be off but when the phone is supposed to reboot it doesnt , when its supposed to show a number it doesnt..actually the more I do to it the worse it gets..It will go into recovery and odin mode, but some of the things that were sure fire arent even working...Yes as long as still have the phone i would try it can you send me a link for those files..thanks

Who installed kit kat on your phone? I'm pretty sure that it hasn't been released to the Note2 yet. Or do you mean 4.3?
https://www.dropbox.com/s/8kaqtaetdc...K4%20Modem.zip
MK4 modem only. Only 19 mb flash in recovery after wiping cache / dalvik.
Good luck.
ANDROID...A New Digital Revolution Of Incredible Developers
Last edited by ianmb; 18th March 2014 at 01:14 AM.
The Following User Says Thank You to ianmb For This Useful Post: [ View ]
18th March 2014, 03:24 AM   |  #23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
anybody know where the system update button is on akop rom...????
18th March 2014, 03:38 AM   |  #24  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by ianmb

Who installed kit kat on your phone? I'm pretty sure that it hasn't been released to the Note2 yet. Or do you mean 4.3?
https://www.dropbox.com/s/8kaqtaetdc...K4%20Modem.zip
MK4 modem only. Only 19 mb flash in recovery after wiping cache / dalvik.
Good luck.
ANDROID...A New Digital Revolution Of Incredible Developers

yes it has the put it on there...my say 4.4.2 android
18th March 2014, 10:28 AM   |  #25  
Senior Member
Flag Nevada
Thanks Meter: 35
 
413 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by Bad1nfluence

yes it has the put it on there...my say 4.4.2 android

Is this the samsung official KK, or a ROM?
The Following User Says Thank You to rosystreasures For This Useful Post: [ View ]
18th March 2014, 11:52 PM   |  #26  
jlmancuso's Avatar
Senior Member
Flag houston, tx
Thanks Meter: 5,378
 
5,054 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rosystreasures

Is this the samsung official KK, or a ROM?

Sprint note 2 does not have an official samsung kitkat rom yet.

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to jlmancuso For This Useful Post: [ View ]
19th March 2014, 12:51 AM   |  #27  
Senior Member
Thanks Meter: 754
 
1,155 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
...Are we helping you troubleshoot on an unofficial ROM? GO BACK TO STOCK. No one needs additional factors affecting troubleshooting. Once stock works then you can customize.

If you have already gone to a stock MK4 firmware, and you're still having these issues I may be able to create a generic efs partition raw file that you can "dd if" using adb or a terminal.

Sent from my SPH-L900. Please hit the thanks button if I helped you out!
The Following 2 Users Say Thank You to ecs87 For This Useful Post: [ View ]
17th April 2014, 08:40 AM   |  #28  
Member
Thanks Meter: 4
 
33 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by ecs87

...Are we helping you troubleshoot on an unofficial ROM? GO BACK TO STOCK. No one needs additional factors affecting troubleshooting. Once stock works then you can customize.

If you have already gone to a stock MK4 firmware, and you're still having these issues I may be able to create a generic efs partition raw file that you can "dd if" using adb or a terminal.

Sent from my SPH-L900. Please hit the thanks button if I helped you out!

my baseband was unknown too , can you mail me you efs file ,thanks you .

my email is 13306980106@163.com

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes