Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,363 Members 44,369 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] can I flash Stockrom via clockwork

Tip us?
 
prateek2091995
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2014
Question [Q] can I flash Stockrom via clockwork

Pls someone tell me can I flash stock ROM using clockwork..because I love stock apps...I don't have any computer....so I can't flash via Odin I installed sokp sensonic 4.4.2 KitKat ROM but I want to flash stock ROM....pls someone tell me is it possible
 
eatsleep
Old
#2  
eatsleep's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 323
Join Date: Jun 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ , Where ever's Free WiFi
Quote:
Originally Posted by prateek2091995 View Post
Pls someone tell me can I flash stock ROM using clockwork..because I love stock apps...I don't have any computer....so I can't flash via Odin I installed sokp sensonic 4.4.2 KitKat ROM but I want to flash stock ROM....pls someone tell me is it possible
Yeah it is possible, just search the stock rom which is for Clockwork and would be in .zip format

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

Quote:
Originally Posted by eatsleep View Post
Yeah it is possible, just search the stock rom which is for Clockwork and would be in .zip format
You can also use mobile odin......
Just follow this thread to see if your device is supported and how to do....
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1347899
Unused Ram is wasted Ram


Phones:
Samsung Galaxy SIII Gt-i9300
Archidroid 1.7.16
Archikernel 1.3
Twrp 2.7.100
The Following User Says Thank You to eatsleep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
JakeSmith
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by prateek2091995 View Post
Pls someone tell me can I flash stock ROM using clockwork..because I love stock apps...I don't have any computer....so I can't flash via Odin I installed sokp sensonic 4.4.2 KitKat ROM but I want to flash stock ROM....pls someone tell me is it possible
Yeah, you only need ODIN to get the recovery on the phone.
Once it is on, you can install everything (other recoveries, kernels, custom & stock ROMs) from within the recovery and you don't need a computer anymore. Just download the zip of the things you want to install and go nuts (don't forget to make a backup of your phone from within recovery first).
The Following User Says Thank You to JakeSmith For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes