Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Nav bar in gt-i9152 (Mega 5.8)

OP Hegab

15th April 2014, 05:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hi everybody :
first sorry for my bad english
second Can anyone please modify my systemui.apk to be able to enable nav bar ?
i tried adding this line (qemu.hw.mainkeys=0) in my build.prop but after reboot i got error (systemui has been stopped)
so i deleted this line again and systemui worked .... but i need to enable navbar .... so please anyone modify my systemui to be compatible with navbar ...... my android version 4.2.2 and here is my systemui.apk
Attached Files
File Type: apk SystemUI.apk - [Click for QR Code] (2.97 MB, 67 views)
15th April 2014, 11:37 PM   |  #2  
Frezi Evan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
375 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
it's not supported my phone. sorry..
The Following User Says Thank You to Frezi Evan For This Useful Post: [ View ]
16th April 2014, 05:01 AM   |  #3  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,576
 
2,734 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Need framework-res.apk and twframework-res.apk to decompile SystemUI.apk

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Silesh.Nair For This Useful Post: [ View ]
16th April 2014, 05:21 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Prompt
Here is my framework-res.apk and twframework-res.apk .... and thanks so much Silesh.Nair
Attached Files
File Type: rar Frameworks.part1.rar - [Click for QR Code] (7.00 MB, 15 views)
File Type: rar Frameworks.part2.rar - [Click for QR Code] (7.00 MB, 11 views)
File Type: rar Frameworks.part3.rar - [Click for QR Code] (5.93 MB, 11 views)
17th April 2014, 11:03 AM   |  #5  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,576
 
2,734 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Attached. Backup before you try this. You need to add the entry to build.prop for it to work properly after you replace SystemUI.apk
Attached Files
File Type: apk SystemUI.apk - [Click for QR Code] (1.99 MB, 14 views)
The Following User Says Thank You to Silesh.Nair For This Useful Post: [ View ]
17th April 2014, 01:21 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Silesh.Nair

Attached. Backup before you try this. You need to add the entry to build.prop for it to work properly after you replace SystemUI.apk

not working .. "System UI has stopped"
17th April 2014, 01:25 PM   |  #7  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,576
 
2,734 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I'll take a look tonight.

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Silesh.Nair For This Useful Post: [ View ]
17th April 2014, 07:03 PM   |  #8  
Frezi Evan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
375 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Hegab

not working .. "System UI has stopped"

You can see it. I think it will help you to fix System UI problem..

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2647883

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes