Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Xposed modules including Wanam not working on DN3 RC2 with S5 MOD

OP tabbishmahmood

18th April 2014, 06:42 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
106 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hello guys, i recently installed the DN3 RC2 ROM and none of my XPOSED modules are working. Does any one know of a fix?
18th April 2014, 06:47 AM   |  #2  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,749
 
2,877 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by tabbishmahmood

Hello guys, i recently installed the DN3 RC2 ROM and none of my XPOSED modules are working. Does any one know of a fix?

Have you updated the framework?Open xposed installer and click on framework and then click on install/update and reboot your phone,if that's done make sure the modules you've selected a reboot is done after check marking them.
18th April 2014, 08:08 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
106 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by singhpratik87

Have you updated the framework?Open xposed installer and click on framework and then click on install/update and reboot your phone,if that's done make sure the modules you've selected a reboot is done after check marking them.

Hi I fixed it by reinstalling the framework through recovery
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes