FORUMS

[Q] Anyone experiencing this issue?

5 posts
Thanks Meter: 2
 
By easheer, Junior Member on 17th April 2014, 07:03 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Every time i go to settings --> personalization --> manage notifications and select "Download" and "All apps", I get an error messsage "Unfortunately, ApplicationSettings has stopped working".

Can anyone else confirm if they are having this same issue? Thanks!
 
 
17th April 2014, 07:24 AM |#2  
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 67
 
More
No problem for me

Gesendet von meinem D6503 mit Tapatalk
18th April 2014, 04:58 AM |#3  
jiggyb21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
As a matter of fact, me too
18th April 2014, 05:27 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
I solved my issue. I figured that the issue had to be due to an app that I installed because when I initially setup the phone, it was working as expected. So, I painstakingly went through the process of uninstalling apps until I found the offending app. In my case, it was the "UPS Mobile" app. As soon as it was uninstalled, problem solved!
The Following User Says Thank You to easheer For This Useful Post: [ View ]
18th April 2014, 11:46 AM |#5  
jiggyb21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
Quote:
Originally Posted by easheer

I solved my issue. I figured that the issue had to be due to an app that I installed because when I initially setup the phone, it was working as expected. So, I painstakingly went through the process of uninstalling apps until I found the offending app. In my case, it was the "UPS Mobile" app. As soon as it was uninstalled, problem solved!

That was it. Thanks.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes