FORUMS

DN3 Wifi problem

6 posts
Thanks Meter: 0
 
By gabrielcristian, Junior Member on 13th April 2014, 08:07 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello. I have problem with wifi, after flashing DN 3. But first, let me explain what i did.
1. I had 4.1.2 HD Revolution and CWM
2. I installed GooManager
3. Reboot
4. Recovery crashed, phone was just restarting .
5. Flashed openrecovery-twrp-2.7.0.2-t03g.img with Odin
6. Installed DN3
7. Wifi did not started (weird)
8. Flashed wifi fix for MJ2
9. Wifi started.

Now, everything was ok. But i realized a high draining of battery. I though it was due to the installtion of apps, etc. I charged the phone to 90% , and after 3 hours it's on 66. I opened wakelock detector, and nothing . But i saw that wifi was ON all that time, but in setting , wifi is turned OFF. I think it has something to do with that flash. What have i done wrong?

Thank you,
Gabriel.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-13-21-29-56.png
Views:	2573
Size:	63.9 KB
ID:	2684275   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-13-21-30-24.png
Views:	2491
Size:	152.1 KB
ID:	2684276   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-13-21-45-04.png
Views:	2115
Size:	179.9 KB
ID:	2684277  
 
 
14th April 2014, 03:13 AM |#2  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Try to calibrate the battery

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
18th April 2014, 05:44 AM |#3  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,754
 
More
Quote:
Originally Posted by gabrielcristian

Hello. I have problem with wifi, after flashing DN 3. But first, let me explain what i did.
1. I had 4.1.2 HD Revolution and CWM
2. I installed GooManager
3. Reboot
4. Recovery crashed, phone was just restarting .
5. Flashed openrecovery-twrp-2.7.0.2-t03g.img with Odin
6. Installed DN3
7. Wifi did not started (weird)
8. Flashed wifi fix for MJ2
9. Wifi started.

Now, everything was ok. But i realized a high draining of battery. I though it was due to the installtion of apps, etc. I charged the phone to 90% , and after 3 hours it's on 66. I opened wakelock detector, and nothing . But i saw that wifi was ON all that time, but in setting , wifi is turned OFF. I think it has something to do with that flash. What have i done wrong?

Thank you,
Gabriel.

go to wifi ,click menu,then advanced settings and uncheck "always allow scanning" that might be the cause of your battery drain
18th April 2014, 12:46 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by singhpratik87

go to wifi ,click menu,then advanced settings and uncheck "always allow scanning" that might be the cause of your battery drain

Thank you. It worked.

SOLVED!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes