Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,360 Members 48,989 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

navbar problem

Tip us?
 
Powright
Old
#1  
Powright's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 69
Join Date: Apr 2014
Default navbar problem

i've istalled viperone 6.0.1 on the htc m7,and a navbar has appeared, how can i delete it ?
 
silentcovenant
Old
#2  
silentcovenant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 263
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by Powright View Post
i've istalled viperone 6.0.1 on the htc m7,and a navbar has appeared, how can i delete it ?
Does it have all the buttons or is it just the menu dots?
 
clsA
Old
(Last edited by clsA; 17th April 2014 at 11:42 PM.)
#3  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 983
Posts: 3,686
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Powright View Post
i've istalled viperone 6.0.1 on the htc m7,and a navbar has appeared, how can i delete it ?
easy way is to not install it during setup
but now that you have it look in venom tweaks or theirs a setting in the bar it's self if i remember right
HTC One 32 GB AT&T

 
Powright
Old
#4  
Powright's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 69
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by clsA View Post
easy way is to not install it during setup
but now that you have it look in venom tweaks or theirs a setting in the bar it's self if i remember right
During setup i did not see the option to disable navbar, but the way it hasn't appear until the second or the third day of utilization, that's weird.
Now disabled with vewnom tweaks. Thanks
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes