Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,775 Members 40,814 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Note 3 now Useless > Error Message .....

Tip us?
 
vja4Him
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 67
Join Date: Jan 2011
Default Note 3 now Useless > Error Message .....

My Note 3 is completely useless now ... !!! After charging, booted, get Error Message: "Unfortunately, the process android.process.acore has stopped." I clicked on ok, but get the same Error Message. Rebooted, same Error Message. Removed battery, rebooted, same Error Message. Can't do anything with the phone .....
-- Samsung Galaxy Note 3, 32GB, KitKat 4.4.2
-- iBook G4, 1GHz, 1.25GB RAM, Tiger 10.4.11
-- Archos 80 G9 250GB, IceCream
-- Mac Pro 2.93GHz, 8GB RAM, Snow Leopard 10.6.8
 
Akhilendra Gadde
Old
#2  
Akhilendra Gadde's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1513
Posts: 735
Join Date: Oct 2012
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by vja4Him View Post
My Note 3 is completely useless now ... !!! After charging, booted, get Error Message: "Unfortunately, the process android.process.acore has stopped." I clicked on ok, but get the same Error Message. Rebooted, same Error Message. Removed battery, rebooted, same Error Message. Can't do anything with the phone .....
Flash stock firmware using Odin . u can get the firmware packages from www.sammobile.com
The Following 2 Users Say Thank You to Akhilendra Gadde For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vja4Him
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 67
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by Akhilendra Gadde View Post
Flash stock firmware using Odin . u can get the firmware packages from www.sammobile.com
I called Samsung Tech Support. They told me to do a Reset, which I did. So far everything is good .... All of the apps that got erased are automatically downloading all over again, which is nice. Lost most of my Contacts and Camera Pics, and probably other data (private Journal).
-- Samsung Galaxy Note 3, 32GB, KitKat 4.4.2
-- iBook G4, 1GHz, 1.25GB RAM, Tiger 10.4.11
-- Archos 80 G9 250GB, IceCream
-- Mac Pro 2.93GHz, 8GB RAM, Snow Leopard 10.6.8
 
Akhilendra Gadde
Old
#4  
Akhilendra Gadde's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1513
Posts: 735
Join Date: Oct 2012
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by vja4Him View Post
I called Samsung Tech Support. They told me to do a Reset, which I did. So far everything is good .... All of the apps that got erased are automatically downloading all over again, which is nice. Lost most of my Contacts and Camera Pics, and probably other data (private Journal).
Nice to see your device is now working well.
But did u do the same steps again after doing a factory reset? Or using as it is?
 
vja4Him
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 67
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by Akhilendra Gadde View Post
Nice to see your device is now working well.
But did u do the same steps again after doing a factory reset? Or using as it is?
I don't know if it was a factory reset ..... What are the "same steps"?
-- Samsung Galaxy Note 3, 32GB, KitKat 4.4.2
-- iBook G4, 1GHz, 1.25GB RAM, Tiger 10.4.11
-- Archos 80 G9 250GB, IceCream
-- Mac Pro 2.93GHz, 8GB RAM, Snow Leopard 10.6.8
 
fadhil3536
Old
#6  
fadhil3536's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 472
Join Date: Jul 2009
Location: Port Klang , Malaysia
Quote:
Originally Posted by vja4Him View Post
I don't know if it was a factory reset ..... What are the "same steps"?
When switch on your phone, push vol up+home+power button at the same time. Phone will enter stock recovery. In recovery you can select factory reset.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
Press thanks if i helped u...
 
DazzaBrahh
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 26
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by vja4Him View Post
My Note 3 is completely useless now ... !!! After charging, booted, get Error Message: "Unfortunately, the process android.process.acore has stopped." I clicked on ok, but get the same Error Message. Rebooted, same Error Message. Removed battery, rebooted, same Error Message. Can't do anything with the phone .....
If you had googled the error message you would have saved yourself some time. This used to happen to my HTC sensation XL and once with my note 3.
That process is your contacts syncing repeatedly, so just navigate to your application settings while cancelling the error message and force stop contacts and contacts sync, clear cache and you're done.
 
Akhilendra Gadde
Old
#8  
Akhilendra Gadde's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1513
Posts: 735
Join Date: Oct 2012
Location: Mumbai
Most people don't know what to do when they get their device stuck in problems. Same was up with op. He didn't knew clearing cache would solve it . He was on the safe side by asking the tech ofiicials itself.

If he would go to recovery and would mess up somethings he would be in more trouble.

Anyways the issue is solved.
I don't think thread discussion should still be open.
@op , if u want u may ask moderators to close this thread if u are done with.

Regards,
Akhilendra Gadde

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more

Organize Your Cloud Storage Files with Unclouded

Cloud storage services like Dropbox or Google Drive have grown in popularity dramatically … more

XDA Xposed Tuesday: Blur Your System Notification Panel – XDA Developer TV

Listen, we love innovative applications and modules that … more