Post Reply

[PROBLEM] Horrible sound quality from heahphones

OP Sam3443

18th April 2014, 07:13 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
A few days i purchased a used htc one, and i was loving it. However i noticed a very strange problem with the sound quality when the heahphones are pluged in. When i pick up the device and plug ine the headphones the sound is fine, however after 20-30 min of using the device and it getting just a little bit warm the sound quality from the headphones drops so drastically and everything is so distorted that i can hardly tell which song is playing let alone enjoy the music. Then i let the device cool off for 10 min, plug back in the headphones and the sound is just fine, and then after 20-30 min of using the device and it getting a little warm the problem comes back, the sound goes from great to horrilble in one second. Now i am not sure if it is a software or a hardware problem, has anyone encountered a similar problem and are there any sound mods or something like that that could help me with this problem.
18th April 2014, 08:19 PM   |  #2  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,093
 
4,052 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sam3443

A few days i purchased a used htc one, and i was loving it. However i noticed a very strange problem with the sound quality when the heahphones are pluged in. When i pick up the device and plug ine the headphones the sound is fine, however after 20-30 min of using the device and it getting just a little bit warm the sound quality from the headphones drops so drastically and everything is so distorted that i can hardly tell which song is playing let alone enjoy the music. Then i let the device cool off for 10 min, plug back in the headphones and the sound is just fine, and then after 20-30 min of using the device and it getting a little warm the problem comes back, the sound goes from great to horrilble in one second. Now i am not sure if it is a software or a hardware problem, has anyone encountered a similar problem and are there any sound mods or something like that that could help me with this problem.

sounds like a hardware problem .. i guess that's why it was for sale used
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes