Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

[Q] Faulty Battery or wrong reading???

OP ch0c0lateb0yctg

18th April 2014, 05:39 PM   |  #1  
ch0c0lateb0yctg's Avatar
OP Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 62
 
213 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
desperately seeking for some help....just installed this app to monitor my battery status but the Battery capacity show "2100 mah " ??? so i need to confirm whats wrong...please install the app and let me know whether it is a wrong reading or m i in trouble?

Btw My model is N900 and updated to 4.4.2

google play link : https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw

SOLVED : SOFTWARE DOES NOT FULLY SUPPORTED BY KITKAT.....checked it with another device,,,same result...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-04-18-21-59-03.jpg
Views:	54
Size:	149.2 KB
ID:	2694392  
Last edited by ch0c0lateb0yctg; 18th April 2014 at 07:01 PM.
18th April 2014, 05:59 PM   |  #2  
thahim's Avatar
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 105
 
790 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
@ch0c0lateb0yctg I just installed the app to confirm it for you



Sent from Galaxy Note 3 SM-N9005
The Following User Says Thank You to thahim For This Useful Post: [ View ]
18th April 2014, 06:13 PM   |  #3  
ch0c0lateb0yctg's Avatar
OP Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 62
 
213 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Smile
Quote:
Originally Posted by thahim

@ch0c0lateb0yctg I just installed the app to confirm it for you



Sent from Galaxy Note 3 SM-N9005

r u updated to 4.4.2??? do u think that reading has anythng to do with model like urs is 9005 and mine is 900? i am totally confused any suggestion dude??

btw thnx for the heads up
18th April 2014, 06:20 PM   |  #4  
thahim's Avatar
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 105
 
790 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Quote:
Originally Posted by ch0c0lateb0yctg

r u updated to 4.4.2??? do u think that reading has anythng to do with model like urs is 9005 and mine is 900? i am totally confused any suggestion dude??

btw thnx for the heads up

I have 4.3 I dont know about it has anything to do with model. Can you try and check this with some other app.

Sent from Galaxy Note 3 SM-N9005
18th April 2014, 06:23 PM   |  #5  
ch0c0lateb0yctg's Avatar
OP Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 62
 
213 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by thahim

I have 4.3 I dont know about it has anything to do with model. Can you try and check this with some other app.

Sent from Galaxy Note 3 SM-N9005


well that explains....it could be due to software version...i m not sure but i just found this

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2634629

what do u think??
18th April 2014, 06:25 PM   |  #6  
thahim's Avatar
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 105
 
790 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Quote:
Originally Posted by ch0c0lateb0yctg

well that explains....it could be due to software version...i m not sure but i just found this

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2634629

what do u think??

Yeah it can be. Because some apps are not updated and do not support new firmwares.

Sent from Galaxy Note 3 SM-N9005
18th April 2014, 07:00 PM   |  #7  
ch0c0lateb0yctg's Avatar
OP Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 62
 
213 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by thahim

Yeah it can be. Because some apps are not updated and do not support new firmwares.

Sent from Galaxy Note 3 SM-N9005

just tested the same app with another phone...i can confirm its buggy software or not fully supported by Kitkat,,,,i was so tensed
The Following User Says Thank You to ch0c0lateb0yctg For This Useful Post: [ View ]
18th April 2014, 09:41 PM   |  #8  
xdm9mm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
300 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
you can manually input the battery mAh in the app.... it's under "calibartion" tab... good luck

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank