Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Chrome browser issues on CNA4 help its stuck

OP JEVARI

18th April 2014, 06:47 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Irving
Thanks Meter: 3
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Well the problem began when i first loaded sacs V. The issue occurs while opening up chrome there are times when it just sits there for abut 45-130 secs then there are also time when screen load up perfect but freezes for about 2 min before being able to scroll down to the rest of the article. Has anyone else experienced this? I have used Sacz and Freeas rom both are great roms im just having aa minor glicth. Loaded chrome beta and it work for about 5 tries ....any suggestion?
18th April 2014, 11:31 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag phoenix
Thanks Meter: 1,035
 
2,634 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by JEVARI

Well the problem began when i first loaded sacs V. The issue occurs while opening up chrome there are times when it just sits there for abut 45-130 secs then there are also time when screen load up perfect but freezes for about 2 min before being able to scroll down to the rest of the article. Has anyone else experienced this? I have used Sacz and Freeas rom both are great roms im just having aa minor glicth. Loaded chrome beta and it work for about 5 tries ....any suggestion?

Maybe it's a glitch with chrome .....it's a BETA not finished software

Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2
The Following User Says Thank You to Epix4G For This Useful Post: [ View ]
18th April 2014, 11:41 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Irving
Thanks Meter: 3
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by Epix4G

Maybe it's a glitch with chrome .....it's a BETA not finished software


Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2

You may be correct but I have the official chrome and also the beta both do the same thing ...what browser do you use?
19th April 2014, 03:14 AM   |  #4  
Account currently disabled
Flag phoenix
Thanks Meter: 1,035
 
2,634 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by JEVARI

You may be correct but I have the official chrome and also the beta both do the same thing ...what browser do you use?

Aosp

Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes