Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,426 Members 53,810 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] one click restore - odin blank?

Tip us?
 
rosystreasures
Old
#1  
rosystreasures's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 33
Posts: 381
Join Date: Mar 2012
Location: CA, USA
Default [Q] one click restore - odin blank?

I downloaded the one click restore for MJ4. Opened the exe with 7zip. The odin is blank? It doesnt state anything in the OP of the thread if it is supposed to be blank, just that when you plug in your n3, the 2nd box will turn yellow with a com port number.

Here is the thread for reference:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2657828

I really appreciate the help. I just dont want to flash this until I know it IS supposed to be blank, or not...

Oh, attached is a screenshot.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot 2014-04-16 22.37.01.png
Views:	46
Size:	189.3 KB
ID:	2694677  
Thank you kindly,
Rosy

Sprint Galaxy Note 3
X-Note V15
 
tonyevo52
Old
(Last edited by tonyevo52; 19th April 2014 at 03:14 PM.)
#2  
tonyevo52's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 339
Posts: 522
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by rosystreasures View Post
I downloaded the one click restore for MJ4. Opened the exe with 7zip. The odin is blank? It doesnt state anything in the OP of the thread if it is supposed to be blank, just that when you plug in your n3, the 2nd box will turn yellow with a com port number.

Here is the thread for reference:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2657828

I really appreciate the help. I just dont want to flash this until I know it IS supposed to be blank, or not...

Oh, attached is a screenshot.
Yea, I have used rj's one clicks and it always changed colors once I hooked my phone up, looks like your computer isn't recognizing it. Are you running it as an administrator?

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
 
JimSmith94
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 1,268
Join Date: Jul 2007
Location: Irving, TX
It looks normal to me. Put your phone in download mode and if you have the drivers loaded, when you plug it into your computer, one of the boxes will light up and you can proceed.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes